• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Ridgewood Hall 1 - Edwards keuze RECENSIE

Edwards keuze is het eerste spannende deel van de serie Ridgewood Hall geschreven door Marijke Vos.

En intrigerend verhaal dat je van het heden terug katapulteerd in het verleden en zo in elkaar overvloeid.

Het verhaal start in 1904 bij Edward Bellamy, de oudste en eerste erfgenaam van een graaf van het welgekende Ridgewood Hall. Zoals in die tijd gebruikelijk was, was voor Edward al heel zijn leven uitgestippeld. Ook voor hem was er al een huwelijk gearrengeerd met Guineverre Parker.
Kiest Edward voor een leven zonder echte liefde, een leven dat zijn vader voor hem beslist heeft of gaat hij voor zijn eigen keuze en voor de liefde die hij voelt voor het Schotse dienstmeisje Guilliane?
Een hartverscheurende keuze tussen plicht en het volgen van zijn eigen hart.

100 jaar later vindt Flora een oude brief in een boek dat ze geërfd heeft na haar moeders dood.
Ze wil kost wat kost haar familiegschiedenis ontrafelen en vliegt halsoverkop naar Edinbergh.
Komt Flora achter het geheim van haar familie? En staat ze open voor een nieuwe liefde?

Een spannend en meeslepende verhaal. Zeker een aanrader voor wie van een vleugje romantiek houdt met een mengelmoes van wat geschiedenis en mysterie

Ridgewood Hall 1 - Edwards keuze

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (14 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ridgewood Hall, 1904. Edward Bellamy, de oudste zoon en erfgenaam van de graaf van Ridgewood, staat voor een onmogelijke keuze. Zijn hele leven is voor hem uitgestippeld en dus ook het huwelijk met de mooie Guinevere Parker, de dochter van een succesvolle zakenman. De komst van het Schotse dienstmeisje Gillian zet echter alles op zijn kop. Kiest Edward voor de plicht of volgt hij zijn hart?

  Ruim 100 jaar later. Na het overlijden van haar moeder erft Flora tot haar verbazing een roman, met daarin een oude brief die wijst op een bijzondere familiegeschiedenis. Op de vlucht voor haar verlies en de eenzaamheid vertrekt ze naar Edinburgh. Daar hoopt ze antwoorden te vinden op vragen over haar familie en zichzelf. Ze blijkt er echter ook het laatste te vinden wat ze had verwacht: een nieuwe kans op liefde. Maar durft ze zich daarvoor open te stellen?

Meer info

Toegevoegd door: