• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Als ik je weer zie RECENSIE

Wauwww, toch echt weer een heel fijn Gillian king boek. Vanuit Facebook was ik uit gekozen om de nieuwe Gillian king te mogen lezen, alle andere boeken van Gillian heb ik ook gelezen en ik vind haar boeken altijd super tof om te lezen. Dus ik was mega blij dat ik haar nieuwe boek mocht ontvangen en lezen Waar het boek over gaat: Lily wil best een tijdje op het dochtertje van haar beste vriendin Sara passen wanneer zij plotseling weg moet. Totdat ze ontdekt wie Sara daarvoor nog meer heeft ingeschakeld: Seb. Hij is vreselijk knap, grappig en stiekem erg sexy. O, en niet geheel onbelangrijk: Lily’s ex. Seb is wel de laatste persoon met wie Lily een paar weken lang in hetzelfde huis wil wonen. Maar wanneer ze noodgedwongen tijd met elkaar doorbrengen, merken ze dat het verleden hen razendsnel inhaalt. Oud zeer komt naar boven, net als verborgen gevoelens en emoties. Waar vonken overspringen, gaat alleen ook weleens iets in de fik… Ik vond het al meteen leuk omdat ons hondje ook sep heet dus ik was meteen weg van Seb in het boek. Het is een heel mooi boek wat ingaat op veel verschillende themas. Zoals liefde maar ook het verleden en niet altijd dingen kunnen vergeten. Ik vond het zo leuk om over het heden en verleden te lezen dat ik soms ook echt niet kon stoppen met lezen. Het mooiste in het boek vond ik zelf de vriendschap tussen Lily en Sara dat heeft me echt geraakt. Dit boek moet je zeker lezen als je fan bent van de boeken van Gillian king maar ook als je houdt van feelgood die net iets dieper gaat! Er is een min puntje aan het boek en dat is dat de vorige covers van Gillian king veel mooier vond. Deze is ook mooi maar die andere hebben toch iets meer!

Als ik je weer zie

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (12 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ontroerende ‘realgood’: realistische feelgood van tweevoudig winnaar Feelgood van het jaar bij Chicklit.nl.

  Lily wil best een tijdje op het dochtertje van haar beste vriendin Sara passen als die plotseling weg moet. Totdat ze ontdekt wie Sara daarvoor nog meer heeft ingeschakeld: Seb. Hij is vreselijk knap, grappig en stiekem erg sexy. O, en niet geheel onbelangrijk: Lily’s ex.

  Seb is dus wel de laatste persoon met wie Lily een paar weken lang in hetzelfde huis wil wonen. Noodgedwongen brengen ze tijd met elkaar door, waardoor het verleden hen razendsnel inhaalt. Oud zeer komt naar boven, maar ook verborgen gevoelens en andere emoties waarvan Lily niet wist dat ze nog een rol speelden. Maar waar vonken overspringen, gaat ook per ongeluk weleens iets in de fik…

   

Meer info

Toegevoegd door: