Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met Vlinders voor altijd

Nog heel even en dat is het zover: de nieuwe Jill Mansell komt eind deze maand uit. In Vlinders voor altijd beland hoofdpersoon Lara in een mallemolen van gebeurtenissen, vol met raadsels en een hopeloze verliefdheid.Vanaf 16 juli zal Vlinders voor altijd besproken worden in de Leesclub. Geef je nu op en lees mee! 

Over het boek: 

Lara is zestien en zwanger als haar vader haar het huis uitzet. Wat moet ze doen? Ze vlucht naar haar tante Nettie, een robuuste oude vrijster met rare gewoonten – maar met een hart van goud. Lara mag daar blijven, samen met haar baby Gigi.
Achttien jaar later gaat Lara voor het eerst terug naar haar geboortestad, voor haar vaders begrafenis. Niemand herkent haar nog. Behalve haar vroegere hartsvriendin Evie natuurlijk.
En dan! Ze kan wel door de grond zakken: daar is ook haar vriendje van toen. Ze heeft hem nooit verteld dat hij de vader is van haar dochter Gigi. Voor Lara het weet, is ze in een mallemolen van gebeurtenissen beland, vol met raadsels en een hopeloze verliefdheid.

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 16 juli 2012 zal Vlinders voor altijd door de Chicklit.nl Leesclub onder de loep worden genomen. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven.

Meedoen
Elke editie worden er 15 VIP-readers gevraagd het boek te lezen. Je krijgt dan zo''n 2 á 3 weken de tijd om het boek te lezen. Via een online enquete kun jij dan je mening met ons delen. Daarna kun je 2 weken lang via Twitter en Facebook met andere lezeressen over het boek kletsen en leuke prijzen winnen.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je eenmalig aanmelden voor de Chicklit.nl Leesclub. Geef je nu op via het aanmeldformulier. Ben je al aangemeld? Dan maak je al automatisch kans om geselecteerd te worden. Rond maandag 25 juni 2012 selecteren we 15 VIP-readers, dus wees er snel bij!

De Chicklit.nl Leesclub met Vlinders voor altijd gaat 16 juli 2012 van start op Facebook en Twitter. Word jij niet geselecteerd als VIP-reader, dan kun je natuurlijk altijd het boek zelf gaan lezen en meekletsen op onze social media-kanalen.

Nieuwste artikelen

  • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

  • Recensie: Dune

  • Winnaars Emmy Awards 2021

  • Recensie: Lucifer - seizoen 6

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • Chicklit top-5: juni

  • Young Adult top-5: juli

Zoek in artikelen