Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met Vrees me

Over een aantal weken neemt de Chicklit.nl Leesclub het boek Vrees me van Tahereh Mafi onder de loep: het eerste deel van de enorm spannende trilogie over Juliette, wiens aanraking dodelijk is... Hier zoeken we weer 15 VIP-readers voor. Geef je op en doe mee!
Over het boek
Juliette heeft precies 264 dagen niemand aangeraakt. De laatste keer dat ze dat wel deed, was een ongeluk, maar Het Herstel sloot haar op voor moord. Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is. De wereld valt uit elkaar en niemand geeft aandacht aan een klaarblijkelijk gestoord, zeventienjarig meisje. Ziektes vernietigen de mensheid, het is moeilijk om eten te vinden, vogels vliegen niet meer en de lucht heeft een rare kleur. Er zijn nu zoveel mensen gedood door Het Herstel, dat de overlevers op oorlog uit zijn. Het Herstel gebruikt geweld om hen tegen te houden, maar ze krijgen niet op iedereen grip. En ineens blijkt dat Juliette misschien meer is dan een gemartelde ziel in een dodelijk lichaam. Juliette is zelfs precies wat ze op dit moment nodig hebben. Juliette moet een keuze maken: wil ze gebruikt worden als wapen of wil ze vechten in het verzet?

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 11 maart zal Vrees me door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven.

Elke editie worden er 15 VIP-readers gevraagd het boek te lezen. Je krijgt dan zo''n 2 á 3 weken de tijd om het boek te lezen. Via een online enquête kun jij dan je mening met ons delen. Daarna kun je 2 weken lang via Twitter, Facebook en ons forum met andere lezeressen over het boek kletsen en leuke prijzen winnen.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je eenmalig aanmelden voor de Chicklit.nl Leesclub. Geef je nu op via het aanmeldformulier.

Ben je al aangemeld? Dan maak je al automatisch kans om geselecteerd te worden. Rond maandag 18 februari selecteren we 15 VIP-readers, dus wees er snel bij!

Vrees me

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (58 stemmen)
  • Omschrijving:

    Juliette heeft precies 264 dagen niemand aangeraakt. De laatste keer dat ze dat wel deed, was een ongeluk, maar Het Herstel sloot haar op voor moord. Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is. De wereld valt uit elkaar en niemand geeft aandacht aan een klaarblijkelijk gestoord, zeventienjarig meisje. Ziektes vernietigen de mensheid, het is moeilijk om eten te vinden, vogels vliegen niet meer en de lucht heeft de rare kleur. Er zijn nu zoveel mensen gedood door Het Herstel, dat de overlevers op oorlog uit zijn. Het Herstel gebruikt geweld om hen tegen te houden, maar ze krijgen niet op iedereen grip. En ineens blijkt dat Juliette misschien meer is dan een gemartelde ziel in een dodelijk lichaam. Juliette is zelfs precies wat ze op dit moment nodig hebben. Juliette moet een keuze maken: wil ze gebruikt worden als wapen of wil ze vechten in het verzet?

Meer info
  • Extra Informatie:

    - Bekijk de boektrailer van Vrees me:

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Zoek in artikelen