De Chicklit.nl Leesclub over Wacht op mij

De afgelopen weken was de Chicklit.nl Leesclub weer volop actief. Deze keer met de zinderende New Adult Wacht op mij: een comining of age verhaal met verborgen geheimen en een sexy onderlaag. De Chicklit.nl Leesclub heeft haar oordeel over dit boek geveld. Lees hier wat de VIP-readers van dit boek vonden.Over het boek 
Cam is sexy, lief, en eh… hadden we al gezegd dat hij sexy is? Toch lukt het Avery niet om zich voor hem open te stellen. Ze is naar een universiteit duizenden kilometers van huis gegaan omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Een verleden dat zichtbaar is op haar lichaam, maar dat ze koste wat kost wil verbergen. Het is dus niet de bedoeling dat iemand te dichtbij komt. En al helemaal niet Cam…

Eerst indruk
New Adult is een nieuw genre dat voet zet aan Nederlandse bodem. Het genre omvat coming of age verhalen met verborgen geheimen en een sexy onderlaag. Wat is de eerste indruk van de VIP-readers? Aan de hand van de cover en de flaptekst, is de nieuwgierigheid bij de VIP-readers unaniem gewekt. Fleur: "Ik vind de cover van het boek passen bij New Adult, de afbeelding is iets gewaagder dan bij Chicklit boeken. Ik verwacht dat dit een boek is om de tijd bij te vergeten." 

Pageturner
Al gauw ontdekten de meeste VIP-readers dat Wacht op mij een heerlijke pageturner is. Marleen had het boek een dag nadat het in de brievenbus lag al uit en vond het boek geweldig! "Het is een heerlijk boek waar je bij weg kunt dromen en even de wereld om je heen helemaal kunt vergeten. Iets wat voor mij echt belangrijk is in een boek", aldus Marleen. Ook Amber kon niet stoppen met lezen, zo vertelt ze kort na de start van de Leesclub: "Jeetje, de helft van het boek al uit. De pagina's vliegen er doorheen. Het verhaal is zo geschreven dat je het niet wil weg leggen." 

In love with Cam
Met de flaptekst wordt de lezers beloofd dat ze verliefd worden op de perfecte Cam, de droom van ieder meisje: liefdevol, grappig, verzorgend en beschermend. Is dat ook zo, vroegen wij ons af? Een ding is zeker: Cam doet alle échte mannen verbleken. JawayriyaJaved riep dat ze ook haar eigen Cam wil, maar die helaas niet verwacht ooit te vinden. Ook Eveline bevestigt deze statement: "Cam is wel een echt jongen om verliefd op te worden, dus daarover had de cover van het boek niets gelogen!"

Eindoordeel 
Aan het eind zijn de meningen enigzins divers. Maar de rode draad is duidelijk dat Wacht op mij een flirteig en spannend boek is, dat je makkelijk en snel wegleest. Een ideaal boek om bij weg te dromen. Gemiddeld geven de VIP-readers het boek een welverdiende 4 hartjes. Conclusie: een heerlijk boek om je geheel in te verliezen en je niet loslaat, aldus Amber. 

Wat vond jij van Wacht op mij? 

Wacht op mij

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (37 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!
  Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout, gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen!

  Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh... Hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij... Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Meer info

Nieuwste artikelen

 • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

 • Recensie: Dune

 • Winnaars Emmy Awards 2021

 • Recensie: Lucifer - seizoen 6

Gerelateerde artikelen

 • De beste Young Adult sprookjes

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

 • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen