Fase 1 van de Leesclub met 'Ga voor mij'.

Fase 1 is alweer voorbij en voordat we fase 2 posten willen we jullie up to date houden over de Leesclub. In fase 1 hebben we de VIP-Readers een aantal vragen gesteld over het boek. De antwoorden zijn hier te lezen. Lees jij ook “Ga voor mij”? En ben je het eens met de antwoorden?...

 

Fase 1:
- Wat is je eerste indruk van het boek?
- Wat zijn je verwachtingen (en waarom)?
- Wat vind je van de cover? 
 
Mandy: De cover spreekt me aan! Als ik het boek in de winkel zou zien liggen, dan zou ik de achterkant lezen. Als ik de achterkant lees, zou ik denk eerlijk gezegd twijfelen of ik het boek zou gaan lezen. Dit mede omdat het een vervolgdeel is (en ik deel 1 niet gelezen heb). Ik verwacht na het lezen van de recensies van het eerste deel dat dit een romantisch boek gaat worden, welk je niet meer wilt wegleggen! Ik hoop dat dit ook zo is! Ben na het lezen van de recensies van deel 1 wel erg nieuwsgierig geworden naar het boek, dus ga ik er nu gelijk maar in beginnen! 
 
Katja: Als ik dit boek in de winkel had zien liggen, dan had ik het opgepakt. Het kleurgebruik van de letters vind ik ook erg fijn. De achterkant spreekt mij aan. Zeker een boek die ik zou lezen, met name voor in de zomer of voor even tussendoor. Ik verwacht dat het ik het boek leuk zal vinden. Ik denk niet dat dit boek heel diep ingaat op andere onderwerpen dan liefde. Een typisch New Adult van verhaallijn verwacht ik.
 
Nicole: Mijn eerste reactie is dat het boek spannend en misschien wel erotisch (?) is. Dat komt vooral door de cover samen met de titel. Ik verwacht zoiets dus ook wel. De cover spreekt me wel heel erg aan, het heeft iets mysterieus wat me aantrekt. Maar als ik dan de tekst op de achterflap lees, dan weet ik niet zo goed of dat beide opgewekte beelden (door de cover en de tekst) corresponderen. De cover maakt me vooral heel nieuwsgierig.
 
Julie: Dus allereerst de cover. Ik vind dat het boek er spannend en mysterieus uit ziet. Wat misschien een minpuntje zou kunnen zijn geweest zijn de personages op het boek. Meestal vind ik dat niet zo leuk, omdat ik dan zeg maar al een "gevormd" beeld heb over de personages, maar omdat de personages niet zo heel erg duidelijk zijn is dit voor deze keer geen probleem. Ik zal nog steeds mijn eigen bedenkingen kunnen hebben. Wat het verhaal betreft, deze sprak me meteen aan. Ik heb het namelijk al altijd leuk gevonden om verhalen te lezen over onmogelijke liefdes. Het feit dat het een soort vervolg is op "Wacht op mij" vind ik trouwens ook wel leuk. Vooral omdat we Teresa nu ook beter zullen leren kennen. Mijn verwachtingen voor dit boek zijn dus groot. Deels door de cover, deels door de flaptekst, maar ook omdat ik "Wacht op mij" een heel erg leuk boek vond!
 
Martine: Ik vind het een rustige, simpele cover. Titel en afbeelding vind ik wel bij elkaar passen en door de cover verwacht ik een wat erotisch verhaal. De tekst op de achterkant trekt me wel, maar schept wel een andere verwachting dan de cover. Het lettertype viel me op toen ik door het boek bladerde, dat vind ik wat saai. Verder heb ik Wacht op mij niet gelezen, maar ik hoop dat dat niet veel uit maakt.
 
Kaylee: Ik vind de cover niet erg bijzonder, ik weet ook niet of het boek me in de winkel meteen aan zou spreken. De roze letters vind ik wel erg leuk! De voorkant vind ik er wat duister, spannend uitzien. Toen ik de tekst op de achterkant las, was ik wel meteen nieuwsgierig. Ik denk dat dit boek totaal anders is dan dat ik nu verwacht op basis van de buitenkant. Ik ben heel benieuwd naar het verhaal!
 
Marije: Ik heb al eerder boeken gelezen van J. Lynn. Ik weet dus wel wat mij te verwachten staat. De titel: ga voor mij, klinkt wel als een typische romantische chicklit. De titel en afbeelding passen bij elkaar. Ik verwacht wel dat dit een stout boek is, maar dan wel in de ogen van meiden rond de 18/20 jaar. Zoals ik al zei heb ik al eerder boeken gelezen van haar en ik verwacht daarom ook dat ik het boek, wanneer ik erin zit direct door wil lezen.
 
Eveline: Ik heb Wacht op mij, ook van J. Lynn, gelezen en wilde daarom ook dit boek gelezen. Het verhaal van Wacht op mij is me niet echt bijgebleven, daarom zijn mijn verwachtingen van dit boek ook niet erg hoog. Lang geleden zou ik dit boek nooit hebben opgepakt in de boekwinkel vanwege de donkere cover, maar sinds Sterrenhemel weet ik wat voor geweldige verhalen er kunnen schuilhouden achter deze zwarte kaften. Voorheen las ik voornamelijk chicklits, maar sinds een tijdje lees ik ook graag Young Adults. Ondanks mijn niet al te hoge verwachtingen ben ik dus wel benieuwd naar dit boek!
 
Laure: Ik heb nog geen boeken gelezen van J. Lynn, dus weet niet wat te verwachten. De cover van het boek spreekt me niet echt aan, maar wel benieuwd naar het verhaal!
 

 

Iris: Ik heb nog niet eerder een boek van J Lynn gelezen dus ik ben erg benieuwd! De cover spreekt mij wel aan, maar vertelt nog niet te veel over het verhaal. De titel past ook goed bij de afbeelding! Ik verwacht dat het een boek is dat verschillende wendingen neemt, maar wel romantisch blijft.
 
 
Wat vind jij van de antwoorden? Ben je het ermee eens...

Nieuwste artikelen

  • Populaire boeken die in oktober 2021 verschijnen

  • Grey's Anatomy en Station 19 crossover trailer onthult een bruiloft en de terugkeer van een oude bekende

  • Smash - Margje Woodrow

  • Fantastic Beasts 3 titel, plot en releasedatum onthuld

  • Het lied van de mistral - Olivier Mak-Bouchard

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Chicklit top-5: juni

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen