De Chicklit.nl Leesclub over Ga voor mij

De Chicklit.nl Leesclub heeft de roman Ga voor mij uitgelezen, het boek van J. Lynn. Lees hieronder hoe de VIP-readers het boek vonden. 
 
Over het boek
Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…
De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.
 
Mooie cover en aantrekkelijke achterflap
Over het algemeen vinden de VIP-readers dat de cover erg aantrekkelijk is. De lezers verwachten een spannend en mysterieus boek, maar het zou ook goed een erotisch verhaal kunnen zijn. De lezers zijn allemaal erg nieuwsgierig naar het boek.
 
Fijne schrijfstijl
Sommige lezers geven aan dat ze er eerst even in moeten komen, maar bijna iedereen is het erover eens dat het boek lekker leest. Wel waren er veel lezers die wat irritaties hadden over de grammaticale fouten in het boek. Dat leest natuurlijk minder prettig. De lezers zijn het er over eens dat het boek echt een verhaal bevat. Van tevoren hadden sommige lezers namelijk verwacht dat het een oppervlakkig verhaal zou zijn. De lezers konden zich goed verplaatsen in de hoofdpersoon.
 
Eindoordeel
Het eindoordeel over dit boek is gemengd. De een had moeite om dit boek door te komen, bijvoorbeeld omdat ze een ander verhaal hadden verwacht, terwijl andere lezers, die lage verwachtingen hadden, echt hebben genoten van het boek. De meeste lezers zullen graag weer een boek lezen van J.Lynn. 
 
Wij bedanken alle VIP-readers voor het lezen van dit boek en het delen van hun mening daarover! Wil jij ook een keer VIP-reader worden? Houd dan de website in de gaten!
 
 
 

Nieuwste artikelen

  • Netflix hits en de bijbehorende boeken

  • De slechtste romantische relaties die ontstonden in tv-series

  • 10x dezelfde kostuums die in verschillende films zijn gebruikt

  • Top 10 Nederlandse romcoms

  • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Chicklit top-5: juni

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen