Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met De Circusvrouw {afgelopen}

 
Chicklit.nl begint weer met een nieuwe editie van de Leesclub. Deze keer gaan we De Circusvrouw lezen van Jelmer Jepsen. zijn boeken worden erg goed ontvangen door de pers. Hij schrijft met een combinatie van humor en diepgang en De Circusvrouw is zijn nieuwste boek. Wij zijn erg benieuwd! Lees jij ook mee?
 
Meld je hieronder aan om met deze editie mee te doen aan de Chicklit.nl Leesclub! 
 
 
Over het boek 
 
Hoe ver wil jij gaan voor een nieuw leven?
 
Vlijmscherpe dialogen en trefzekere personages tonen Jepsens literaire talent. Ontroerende en hilarische scènes volgen elkaar in hoog tempo op en garanderen puur leesplezier. De circusvrouw is een rollercoaster op hoog niveau waarbij wegleggen geen optie is.
 
Een ongedwongen avond met de charmante Bruno zet het leven van Margriet Alberda (36) voorgoed op zijn kop. Wat begint als een onschuldige flirt, eindigt in een ongekend drama. Verscheurd door schuldgevoelens vlucht Margriet met haar zoontje Pim naar Elba, vastbesloten om daar een nieuw leven te beginnen. Totdat een mysterieus familielid Margriets leven opnieuw overhoop gooit… Is het mogelijk om je verleden te verloochenen en zowel je geheimen als je verdriet voorgoed te begraven?
 
 
Leesclub 
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 1-6 zal De circusvrouw drie weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via Chicklit.nl Leesclub.
 
VIP-readers
Elke editie worden er 10 VIP-readers gevraagd het boek te lezen. Je krijgt dan twee weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties:
1) Je bent beschikbaar van 1-6 tot 26-6 .
2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit.nl en alles fases beantwoorden.
3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal drie posts op je social media accounts. 
4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek die je op Chicklit.nl plaatst.
 
Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.
 
Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam en adresgegevens in. Rond 28-5 selecteren we 10 VIP-readers, dus wees er snel bij!
 
Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit. (https://www.facebook.com/groups/1571243456491253/)
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
 
Klikt HIER om dit boek aan je verlanglijstje toe te voegen. 
 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: De Circusvrouw {afgelopen}

  • Recensie: De Circusvrouw

  • De Chicklit.nl Leesclub over De Circusvrouw

  • Fase 2 van de Leesclub met 'De Circusvrouw'

  • Fase 1 van de Leesclub met De Circusvrouw

Zoek in artikelen