Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Ja, ik wil niet'

Wij zoeken weer VIP-readers voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub. Deze keer gaan wij het boek 'Ja, ik wil niet' van Eliza Kennedy bespreken! En dit is niet zomaar een Chicklit! Hou jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie mee te doen aan de Chicklit.nl Leesclub!

 

 

Over het boek
Advocate Lily Wilder trouwt over zes dagen met haar verloofde Will, maar gedraagt zich allerminst als een aanstaande bruid. Will is een lieve, intelligente man, zij een impulsieve, goedgebekte vrouw die bovendien van een drankje (of vijf) houdt. Ze schaamt zich niet voor haar gulzige lichamelijke begeertes en kan het niet laten met andere mannen het bed in te duiken - niet echt wat je van een toekomstige bruid verwacht. De onverzadigbare Lily houdt van Will en is vastberaden om te trouwen, maar monogaam wil ze beslist niet zijn. Kan ze dat volhouden? En Will houdt van Lily, maar weet hij wel wie ze echt is?

 

Lees HIER de recensie!

 

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 3 juli zal Ja, ik wil niet 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub forum.

 

VIP-readers

Elke editie worden er 10 VIP-readers gevraagd het boek te lezen. Je krijgt dan 2 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties:

1) Je bent beschikbaar van 3-7-2015 tot 24 -7-2015.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook groep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media accounts

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst

 

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.

 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam en adresgegevens in. Rond 30-6-2015 selecteren we 10 VIP-readers, dus wees er snel bij!

 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebook groep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Nieuwste artikelen

  • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

  • Recensie: Dune

  • Winnaars Emmy Awards 2021

  • Recensie: Lucifer - seizoen 6

Gerelateerde artikelen

  • Interview: maak kennis met Eliza Kennedy

  • Recensie: Ja, Ik Wil Niet

  • Kick off: Leesclub leest Ja, ik wil niet

  • Fase 2 van de Leesclub met 'Ja, ik wil niet'

  • De Chicklit.nl Leesclub over 'Ja, ik wil niet'

Zoek in artikelen