De Chicklit.nl Leesclub over De Circusvrouw

De Chicklit.nl Leesclub heeft de roman De Circusvrouw uitgelezen, het boek van Jelmer Jepsen. Lees hieronder wat de VIP-readers van het boek vonden. 
 
Over het boek
Een ongedwongen avond met de charmante Bruno zet het leven van Margriet Alberda (36) voorgoed op zijn kop. Wat begint als een onschuldige flirt, eindigt in een ongekend drama. Verscheurd door schuldgevoelens vlucht Margriet met haar zoontje Pim naar Elba, vastbesloten om daar een nieuw leven te beginnen. Totdat een mysterieus familielid Margriets leven opnieuw overhoop gooit… Is het mogelijk om je verleden te verloochenen en zowel je geheimen als je verdriet voorgoed te begraven?
 
Eindoordeel
Alle lezers zijn het erover eens dat het boek lekker vlot leest en goed geschreven is. Jelmer is nog onbekend bij de lezers maar zijn schrijftstijl is erg fijn. De hoofdpersoon ging door haar acties wel tegenstaan en het einde was niet helemaal zoals gehoopt.  Hieronder lees je een greep uit de reacties van de VIP-readers! 
 
Inge: Ik vond het boek verrassend en spannend met de nodige drama en humor erin verweven. Ik ga het boek dan ook zeker aanraden aan vrienden (mijn moeder is er gisteren zelfs al in begonnen).
 
Ramona: Leuk boek om te lezen de flashbacks waren leuk en hielden je zeker geboeid.Mijn favoriet is Margriet het leven dat zij leeft is best heftig en ze slaat ook elke keer op de vlucht . Het einde vond ik minder had nog wel iets meer willen lezen over de tante van Bruno.
 
Silvia: Mij viel het boek in het geheel wat tegen. Het leest vlot maar naarmate ik vorderde ging de hoofdpersoon me erg tegenstaan. Met name het stelen, liegen en bedriegen.
 
Elsbeth:  Ik vond de personages leuk. Margriet is mijn favoriet, omdat zij in haar leven veel dingen heeft meegemaakt en er op een humoristische manier mee omgaat. Wel zou ik Margriet een ontwikkeling hebben laten doormaken, zodat ze niet telkens weer op de vlucht slaat.
 
Coralien: Hoe verder ik kwam in het boek, hoe meer ik me af ging vragen of het wel de bedoeling van de schrijver is geweest om een luchtig boek te schrijven. Ik vraag me af of er niet meer achter zit. Het boek las lekker door en ik had geen moeite om mijn aandacht erbij te houden. De schrijver heeft een prettige schrijfstijl.
 
Anita: Margriet vond ik op een gegeven moment een sterke vrouw, maar al heel snel veranderde ze in een manipulatief persoon, die stelen en liegen normaal vond. Ik had Margriet liever gezien als een sterke vrouw die haar eigen boontjes kan doppen op een goede manier.
 
Claudia: Leest zeer gemakkelijk weg, ik had het in 2 dagen uit... feel good boek met niet al te moeilijk verhaal.
 
Gemiddelde beoordeling: 3 / 5
 
Wij bedanken alle VIP-readers voor het lezen van dit boek en het delen van hun mening! Wil jij ook VIP-reader worden? Je kunt je nu opgeven voor Ja, ik wil niet!

Nieuwste artikelen

  • Top 10 Assepoester verfilmingen

  • Deze films en series verschijnen in november op Netflix

  • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: De Circusvrouw {afgelopen}

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met De Circusvrouw {afgelopen}

  • Recensie: De Circusvrouw

  • Stuntvlogger Sam en De Vloek van Atlantis - Jelmer Jepsen

  • Recensie: Amanda

Zoek in artikelen