Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Over de schreef'

Wij zoeken weer VIP-readers voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub. Deze keer gaan wij het boek 'Over de schreef' van Karen Rose bespreken!  Karen Rose is natuurlijk een top auteur die bekend staat om haar spannende boeken! Hou jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie mee te doen aan de Chicklit.nl Leesclub!

 

Over het boek

Rechercheur Stevie Mazzetti verloor een aantal jaar geleden haar man en zoontje bij een roofoverval. Sinds die tijd stort ze zich uitsluitend op haar werk en de zorg voor haar dochtertje Cordelia. 
Wanneer een oud-collega van Stevie zich ontwikkelt tot een psychopaat en haar leven én dat van haar dochtertje bedreigt, duikt privédetective Clay Maynard weer op in haar leven. Clay is de man die haar meermaals de liefde heeft verklaard, maar die ze tot nu toe steeds heeft afgewezen.
Clay zet alles op alles om Stevie en haar dochtertje te beschermen en daarmee haar hart te winnen. Daarvoor moet hij wel zorgen dat zij uit handen blijft van een moordenaar die niets te verliezen heeft…
 

Lees HIER de recensie! Het boek krijgt al vier hartjes van ons. 

 

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 21 augustus zal  'Over de schreef' 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub forum.

 

VIP-readers

Elke editie worden er 10 VIP-readers gevraagd het boek te lezen. Je krijgt dan 2 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties:

1) Je bent beschikbaar van 21-8-2015 tot 11-9-2015.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook groep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media accounts

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst

 

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.

 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam en adresgegevens en motivatie in. Rond 19-8-2015 selecteren we 10 VIP-readers, dus wees er snel bij!

 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebook groep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Nieuwste artikelen

  • Alicia Silverstone speelt graag in Blast from the Past vervolg met Brendan Fraser

  • Trailer Joy Ride met Ashley Park en Stephanie Hsu is nu te zien!

  • De Mitford-moorden: Jessica - Jessica Fellowes

  • Prins zoekt prins - Tiny Fisscher

  • Schijndood - Angela Marsons

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Winnen: 3x Liever verliefd van Sophie Kinsella

  • De beste zomerboeken in 2021

  • Chicklit top-5: juni

Zoek in artikelen