Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'The Cage'

Wij zoeken weer VIP-readers voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub. Deze keer gaan wij het boek 'The Cage' van Megan Shepherd bespreken!  The Cage is een Young Adult meets Fantasy meets Scifi boek en dit belooft het begin te worden van een spannende serie!

Hou jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie mee te doen aan de Chicklit.nl Leesclub!

 

Over het boek

Wat doe je als je wakker wordt en de wereld zoals je die kent is verdwenen?
 
Vijf tieners, drie jongens en twee meisjes, worden wakker in een omgeving die ze niet kennen. Niemand weet waar ze zich bevinden en hoe ze er zijn gekomen. Samen proberen ze erachter te komen waar ze zijn en vooral hoe ze er weg kunnen komen. Maar wegkomen blijkt onmogelijk. Vanachter de zwarte ramen die zich overal in het landschap bevinden worden ze geobserveerd door de Kindred; buitenaardse wezens die hen vertellen dat de aarde niet meer bestaat. De vijf jongeren zijn de laatste overlevenden en hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de mensheid niet uitsterft. Maar is dat wel de echte reden van hun verblijf in de Cage? Moeten ze ontsnappen uit deze buitenaardse gevangenis of berusten in hun lot en hier een nieuw leven opbouwen? En wat als ze ontsnappen? Welke wereld ligt er buiten de muren? Langzaam maar zeker ontdekken ze meer over de Kindred en hun bedoelingen en ondertussen lopen de spanningen tussen de bewoners van de Cage steeds hoger op...
 

Lees HIER meer! 

 

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 27 oktober zal  'The Cage' 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub forum.

 

VIP-readers

Elke editie worden er 10 VIP-readers gevraagd het boek te lezen. Je krijgt dan 2 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties:

1) Je bent beschikbaar van 27-10-2015 tot 17-11-2015.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook groep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media accounts

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst

 

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.

 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam en adresgegevens en motivatie in. Rond 22-10-2015 selecteren we 10 VIP-readers, dus wees er snel bij!

 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebook groep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • Haar kant van de weg - Ella Marjon

  • Toen ze verdween - Carla Kovach

  • Lessen in chemie - Bonnie Garmus

  • De 10 grootste bibliotheken ter wereld

  • 8 herkenbare situaties wanneer jij en je BFF allebei van boeken houden

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Chicklit top-5: juni

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen