Kick off: Leesclub leest De kolibrie

Vandaag is de officiële kick-off van de Chicklit.nl Leesclub met De kolibrie van Kati Hiekkapelto in de spotlights. De kolibrie is een spannende Finse crime en krijgt alvast 4 hartjes op Chicklit. De komende drie weken zal dit boek door de Leesclub besproken worden op Facebook. Lees het boek en klets gezellig met ons mee!

Over De kolibrie - Kati Hiekkapelto

Een moord in het bos. Het slachtoffer een jonge vrouw, in haar zak een amulet met een exotische beeltenis. Het moordwapen: een hagelgeweer. Een tweede moord: dezelfde omgeving, dezelfde methode, hetzelfde sieraad. Op grond waarvan kiest de moordenaar zijn slachtoffers uit? Houden de sieraden verband met een geheime cult? Wie is de volgende die sterft? Anna Fekete, die als kind tijdens de oorlog in Joegoslavië naar Finland is gevlucht, is net begonnen met haar werk als politierechercheur in een Noord-Finse stad als ze midden in een opzienbarend moordonderzoek terechtkomt. De situatie wordt er niet makkelijker op wanneer haar partner Esko openlijk zijn racistische opvattingen spuit. Verder is er nog het Koerdische meisje Bihar dat kopzorgen veroorzaakt; uit angst voor eerwraak neemt zij contact op met de politie, maar tijdens de verhoren slikt ze haar woorden weer in. Als Anna haar nu de rug toekeert en Bihar iets overkomt, zou ze het zichzelf nooit kunnen vergeven.

 

Leesclub

De VIP-readers hebben De kolibrie ondertussen ontvangen en vertellen de komende drie weken wat zij van het boek vinden. Dat doen zij in drie fasen op de Chicklit.nl Facebook groep: voor het lezen, tijdens het lezen en na het lezen. 

 

Heb jij zin om mee te kletsen? Kom dan vanaf vandaag gezellig langs op het Chicklit Facebook forum. We staan daar voor je klaar en we zijn benieuwd naar jouw mening over het boek van Kati Hiekkapelto.

 

Laat ons weten dat jij meedoet, door dit artikel te delen op jouw social media-account via één van onderstaande buttons. Of laat hieronder jouw reactie achter. 

Nieuwste artikelen

  • 7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

  • De beste Scifi op Disney+

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

Gerelateerde artikelen

  • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

  • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

  • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

  • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen