Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met 'Staalhart'

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken. Dit keer is het boek 'Staalhart' van Brandon Sanderson aan de beurt. Het verhaal dat gaat over een jongen die probeert Wrekers op te sporen zodat ze met z’n alleen de slechterik Staalhart kunnen stoppen. 

Hou jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie mee te doen van de Chicklit.nl Leesclub! Zelfs James Dashner vond het boek een must read! Als the Maze Runner-schrijver het al een geweldig boek vond, moet Staalhart wel een pareltje te zijn. Daarnaast is het verhaal van deze Young Adult ook nog eens superspannend! 

Over het boek
Tien jaar geleden verscheen Calamity aan de hemel en ontwikkelden sommige mensen ineens bijzondere krachten. Deze zogeheten ‘Epics’ kregen niet alleen een gave, maar ook een onstilbare honger naar macht en destructie. Niemand durft de Epics een strobreed in de weg te leggen. Niemand, behalve de Wrekers. Die geheimzinnige groep heeft al meerdere onverslaanbaar geachte Epics uitgeschakeld.

David is vastbesloten de Wrekers op te sporen en ze te overtuigen hun vizier te richten op de wrede Epic Staalhart. Die regeert als een tiran over Newcago en is verantwoordelijk voor de dood van Davids vader. Staalhart staat erom bekend onsterfelijk te zijn, maar David is de enige die Staalhart ooit heeft zien bloeden. En hij zint op wraak.

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 6 juni zal 'Staalhart' 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub Forum.

VIP-readers worden 1 juni 2016 gekozen
Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 6-06-2016 tot 27-06-2016.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook-groep van Chicklit.nl en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je Social Media-accounts.

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst.

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub op onze website.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam, leeftijd, adresgegevens en motivatie in. 1 juni 2016 selecteren we 10 VIP-readers, dus wees er snel bij! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen