Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Huisje Boompje Beest

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we het boek ‘Huisje Boompje Beest’ van Roos Schlikker voor jullie. Huisje boompje beest laat je niet meer los​. Je wordt meegenomen naar de Vinex, waar alles helemaal perfect is. Totdat er een charmante mysterieuze man in de wijk komt wonen, dat zet natuurlijk alles op zijn kop! Want is deze man wel te vertrouwen? Voor dit geweldige boek zoeken wij enthousiaste lezers! Dus klinkt het verhaal je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Bron: Atlas Contact

Over het boek

Welkom in de Vinex, de plek waar Ambi Pur alle vieze luchtjes heeft weggesprayd. Heerlijk is het er. Mooi huis, aangeharkte tuin, goede auto voor de deur, twee kinderen – een koningspaar. Echt, gesettelde veertigers Joris en Lydia zouden niet anders willen. Maar dan komt Rob in de wijk wonen – een charmante fotograaf, een bohemien, een ladies man. Rob zet het leven van Joris en Lydia op zijn kop. Joris haalt zijn racefiets uit het vet, schaft een fotocamera aan en begint te dromen over een wereldreis – weg bij de heg! Maar wat gaat er schuil achter de voordeur van Robs propere huis? Lydia hoort verhalen over Rob. Geruchten. Iets met kinderen. Het zal toch niet? Waarom weet niemand waar hij vandaan komt? En wat moet hij van haar puberdochter Sterre? Ze heeft wel gezien hoe hij naar haar kijkt... Huisje boompje beest is een schurende komedie over verboden verlangens in de buitenwijk.

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 19 juli zal 'Huisje Boompje Beest' 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub forum.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 13 juli 2017 gekozen.
Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 19 juli tot 9 augustus

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook groep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media accounts

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam, leeftijd, adresgegevens en motivatie in. Rond 13 juli selecteren we 10 VIP-readers, dus houd je mail in de gaten! Wij hebben namelijk zo snel mogelijk je akkoord nodig om het boek te versturen. Het boek zal al op 17 juli verstuurt worden naar de VIP-readers. Als de mail voor 15 juli niet beantwoord wordt moeten wij helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebook groep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Geefeenboompje.nl

  • Chicklit top-5: juni

Zoek in artikelen