Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Voor eeuwig en altijd

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we het tienerboek ‘Voor eeuwig en altijd’ van Sarah Dessen voor jullie. 'Voor eeuwig en altijd' is ideaal voor degene die van romantiek én het echte leven houden. De moeder van Louna is wedding planner, dus ze weet wel het een en ander over een mooie trouwerij! Toch is ze zelf nogal cynisch over sprookjesliefdes, totdat ze Ambrose ontmoet. Ben jij benieuwd hoe dit afloopt? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers!

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

 

Over het boek

Ja ik wil! Een trouwerij op het strand, een huwelijk in een historisch pand, een jawoord in een sjiek hotel: Louna heeft het allemaal al gezien. Haar moeder is immers wedding planner. Maar zelf is ze vooral erg cynisch over sprookjesliefdes, omdat haar eigen eerste verliefdheid een ronduit dramatisch einde kende. Maar als ze de charmante Ambrose leert kennen, lijkt hij wél heel snel ervan overtuigd dat ze voor elkaar bestemd zijn...

'Voor Eeuwig en altijd' staat vol romantiek, vol humor en met een einde dat gelukkig én ongelukkig is: deze roman van Sarah Dessen is zoals het leven!

Voor eeuwig en altijd - Sarah DessenBron: Clavis

 

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 25 oktober zal ‘Voor eeuwig en altijd’ 2 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub forum. Wij hebben een lichte voorkeur voor lezers tussen de 14 en 19 jaar, omdat het echt om een tienerboek gaat. Ben je ouder en houd je toch heel erg van tienerboeken? Dan ben je ook van harte welkom om je op te geven.

 

VIP-readers

De VIP-readers worden op 22 oktober 2017 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 2 weken de tijd voor, omdat het niet zo een heel dik boek is. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 25 oktober tot 8 november

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook groep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media accounts

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.

 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam, leeftijd, adresgegevens en motivatie in. Rond 22 oktober selecteren we 10 VIP-readers, dus houd je mail in de gaten! Wij hebben namelijk zo snel mogelijk je akkoord nodig om het boek te versturen. Het boek zal al op 23 oktober verstuurd worden naar de VIP-readers. Als de mail voor 23 oktober niet beantwoord wordt moeten wij helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebook groep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • Zie hier Kate Winslet haar Titanic screentest!

  • Deze bekende chicklit auteurs komen binnenkort met een nieuw boek

  • Mijn Waarheid - Sandra J. Paul 

  • Dit is geen vrouwenboek - Corina Koolen

  • Het vleermuizenboek - Charlotte Milner

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Chicklit top-5: juni

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen