Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met Sandwichvrouw

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we het boek ‘Sandwichvrouw’ van Allison Pearson voor jullie n de aanbieding. 'Sandwichvrouw’ is een herkenbaar en hilarisch verhaal over onmogelijke pubers en bejaarde ouders. Ben jij benieuwd naar dit verhaal? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers!

Sandwichvrouw

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Over het boek

Kate Reddy, hoofdpersoon van Allison Pearsons internationale bestseller 'Hoe krijgt ze het voor elkaar', wordt binnenkort vijftig. Haar schattige kindjes zijn onmogelijke pubers geworden die hele maancyclussen doorbrengen achter hun telefoons. Terwijl Kates ouders ook steeds meer zorg nodig hebben. En omdat haar man onlangs ontslagen is en even volledig toegeeft aan zijn eigen midlifecrisis, lonkt er thuis een financiële catastrofe. Na een pauze van tien jaar moet Kate ineens weer de arbeidsmarkt op – die genadeloos blijkt voor een vrouw van haar leeftijd. Het wordt nog ingewikkelder wanneer een oude vlam weer opduikt. 'Sandwichvrouw' is een oergeestig, herkenbaar verhaal voor vrouwen die in hun pogingen om alle balletjes in de lucht te houden, zichzelf ergens kwijt zijn geraakt. Want uiteindelijk zijn we allemaal een klein beetje Kate Reddy.

Sandwichvrouw

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 21 november zal ‘Sandwichvrouw’ 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub forum. Wij hebben een lichte voorkeur voor lezers vanaf 40 jaar, omdat dit de doelgroep is van ‘Sandwichvrouw’. Ben je jonger en lijkt het je toch een heel leuk boek? Dan ben je ook van harte welkom om je op te geven.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 20 november 2017 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 2 weken de tijd voor, omdat het niet zo een heel dik boek is. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 21 november tot 12 december

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook groep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media accounts

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam, leeftijd, adresgegevens en motivatie in. Rond 20 november selecteren we 10 VIP-readers, dus houd je mail in de gaten! Wij hebben namelijk zo snel mogelijk je akkoord nodig om het boek te versturen. Het boek zal al op 21 november verstuurd worden naar de VIP-readers. Als de mail voor 21 november niet beantwoord wordt moeten wij helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebook groep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • 10 Nederlandse Chicklit auteurs die je wilt volgen

  • Het boek van de galg - Thomas Enger

  • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen