Fase 1 van de Leesclub met Sandwichvrouw

Fase 1 van de leesclub met Sandwichvrouw is alweer voorbij en we zijn inmiddels overgegaan tot fase 2. Maar wij willen jullie  graag up-to-date houden over de Leesclub. In fase 1 hebben we de VIP-Readers een aantal vragen gesteld over het boek dat ze aan het lezen zijn. De antwoorden van de VIP-Readers zijn in dit artikel te lezen. Lees jij op dit moment ook Sandwichvrouw? En ben je het eens met de antwoorden..?

Lees hier alles over het boek.

We stelden de volgende vragen:

- Wat is je eerste indruk van het boek?

- Wat zijn je verwachtingen (en waarom)?

- Wat vind je van de cover?

Sandwichvrouw

Wat is je eerste indruk van het boek?

De eerste indruk van Sandwichvrouw is best wel positief. Bijna alle lezeressen hadden een minder dik boek verwacht, maar zijn er toch wel erg blij mee dat het boek lekker dik is. Lezeres Anita houdt namelijk van dikke boeken, hoe meer bladzijdes, hoe beter! Maar de dikte is niet het enige dat opvalt, ook de geur is heerlijk. Lezeres Anita vindt dat het boek naar vroeger ruikt. Daarnaast spreekt het verhaal de lezeressen aan en dat doet de eerste indruk natuurlijk erg goed. Lezeres Hilma is vooral nieuwsgierig naar de oude vlam die Katy weer ontmoet.

Wat zijn je verwachtingen (en waarom)?

Bij de meeste lezeressen ligt de verwachting voor Sandwichvrouw niet heel hoog, dan kan je namelijk ook niet teleurgesteld worden. Wel wordt er verwacht dat het verhaal heel humoristisch en herkenbaar zal zijn. Lezeres Hilma denkt dat zij zich heel goed zal vermaken met het verhaal over de bezige Katy en lezeres Miriam denkt dat het hoofdpersonage zichzelf niet zo serieus neemt en dat zij hierdoor veel leesplezier zal hebben aan Sandwichvrouw!

Wat vind je van de cover?

De meeste lezeressen vinden de cover van het boek erg leuk en vooral toepasselijk. Ze krijgen al meteen een beeld over het verhaal in Sandwichvrouw! Er staat namelijk een vrouw op de cover die twee kanten op getrokken wordt. Lezeres Hilma krijgt hierdoor meteen het idee dat de vrouw vele balletjes in de lucht moet houden en daar soms moeite mee heeft. Het viel lezeres Ineke wel meteen op dat de titel en de cover elkaar tegenspreken. Bij een sandwichvrouw denk je aan iemand die helemaal platgedrukt wordt, terwijl op de cover te zien is dat ze twee kanten opgetrokken wordt! Lezeressen Anita en Tiny vinden de cover van Sandwichvrouw juist erg grappig en denken wel te weten wat zij kunnen verwachten van het verhaal! Daarnaast vindt lezeres Ineke dat de cover een duurzame uitstraling heeft. De cover van Sandwichvrouw ziet er namelijk niet hetzelfde uit als bij andere boeken. Het is niet glanzend, maar dof!

Wat is jouw eerste indruk van het boek?

Nieuwste artikelen

  • De terugkeer van de tovenares - Chris Colfer

  • Een zee van tijd - Eva Nagelkerke

  • Recensie: Jurassic World: Dominion

  • Maxton Hall College - Mona Kasten

  • Kruiden kweken koken - Kruiden Claus en Michiel van Colenberghe

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen