Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Het laatste dat ze deed'

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we de thriller ‘Het laatste dat ze deed' van Gregg Olsen voor jullie in de aanbieding. ‘Het laatste dat ze deed' is een perfect boek voor de liefhebbers van Gone Girl en Het meisje in de trein. Het is een angstaanjegend en verknipt verhaal. Ben jij benieuwd naar deze thriller? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers!​

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Over het boek

Het jonge ambitieuze stel Liz en Owen woont tussen perfecte gezinnen met succesvolle carrières. Met een zekere afgunst bekijken zij hun buren Carole en David, die een ideaal leven lijken te hebben: een goed inkomen, een gelukkig gezinsleven, geborgenheid, en een prachtig zoontje, Charlie. Maar dan verdwijnt Charlie plotseling. Er is geen enkel spoor, hij is onvindbaar. En alles wat perfect leek, zakt als een kaartenhuis in elkaar.

Slechts één onoplettende seconde duurde het. Eén seconde die het leven van iedereen van wie ze hield totaal veranderde. Eén seconde die niet terug te draaien is. Eén seconde…

Als twee huwelijken langzaam bezwijken onder de druk van verdriet en angst, trekt Liz zich terug in een donkere duistere wereld van diepe ellende en schuld. Een wereld waarin paranoia en verraad de overhand krijgen. Want er is nog iemand met eigen geheimen, eigen pijn en redenen om Liz in de gaten te houden. En alleen deze persoon weet dat het mysterie rondom de verdwijning van Charlie bij lange na nog niet voorbij is. 

Het laatste dat ze deed - Gregg OlsenBron: Karakter Uitgevers

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 31 januari 2018 zal ‘Het laatste dat ze deed’ 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub forum. Wij hebben een lichte voorkeur voor lezers die gek zijn op thrillers, omdat dit de doelgroep is van ‘Het laatste dat ze deed’. Maar wil jij een keer iets anders lezen dan normaal? Dan ben je ook van harte welkom om je op te geven.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 26 januari 2018 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 31 januari tot 21 februari 2018

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook groep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media accounts

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam, leeftijd, adresgegevens en motivatie in. Rond 26 januari 2018 selecteren we 10 VIP-readers, dus houd je mail in de gaten! Wij hebben namelijk zo snel mogelijk je akkoord nodig om het boek te versturen. Het boek zal al op 29 januari verstuurd worden naar de VIP-readers. Als de mail voor 28 januari 2018 niet beantwoord wordt moeten wij helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebook groep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • 10 Nederlandse Chicklit auteurs die je wilt volgen

  • Het boek van de galg - Thomas Enger

  • Seizoen 20 van Grey's Anatomy bevestigd ondanks vertrek Ellen Pompeo

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen