Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we de chicklit ‘Liefde van je leven' van N.I. Monteny voor jullie in de aanbieding. ‘Liefde van je leven’ is een perfect boek voor de lezers die af en toe even lekker willen wegzwijmelen tijdens het lezen van een boek. Het is een mooi verhaal over de zoektocht naar jezelf en het vinden van liefde. Ben jij benieuwd naar deze chicklit? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers! 

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu hieronder aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Over het boek

Wanneer Liesl een fortuin wint in de loterij, maar een koude douche krijgt als ze dat aan haar man Geert wil vertellen, loopt ze weg van huis. Ze vertrekt halsoverkop naar een luxueus landhuis in de buurt van Rome, waar ze snel nieuwe vrienden maakt. Een Amerikaanse wetenschapper en zijn nichtjes nemen haar onder hun vleugels en dan is er nog de (te?) jonge maar aantrekkelijke telg uit een illustere Italiaanse familie die haar charmeert zoals alleen een Italiaan dat kan. Geerts dochter Rebecca heeft ondertussen wel wat anders aan haar hoofd dan een vermiste stiefmoeder. De liefde, uiteraard, en wel van twee jongemannen. Ze moet een keuze maken. Niet alleen over met wie ze verder wil, maar ook over wie ze wil zijn.

Bron: Van Halewyck

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 4 juli 2018 zal ‘Liefde van je leven’ 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via ons Facebook Leesclub forum. Wij hebben een lichte voorkeur voor lezers die echte romantici, omdat dit de doelgroep is van ‘Liefde van je leven’. Maar wil jij een keer iets anders lezen dan normaal? Dan ben je ook van harte welkom om je op te geven.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 29 juni 2018 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 4 juli tot 25 juli 2018

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebook groep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 3 posts op je social media accounts

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl plaatst

Lees meer over de spelregels en procedures van de Chicklit.nl Leesclub.

Aanmelden 

Om in aanmerking te komen voor deze editie, vul je hieronder je naam, leeftijd, adresgegevens en motivatie in. Rond 29 juni 2018 selecteren we 10 VIP-readers, dus houd je mail in de gaten! Wij hebben namelijk zo snel mogelijk je akkoord nodig om het boek te versturen. Het boek zal al op 2 juli 2018 verstuurd worden naar de VIP-readers. Als de mail voor 1 juli 2018 niet beantwoord wordt moeten wij helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebook groep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • Een gevoelige snaar - Julia Quinn

  • Licht in de vlam - Jennifer L. Armentrout

  • Liefde en dood in de rode stad - Rindert Kromhout

  • Het jaar rond - Cathy Bramley

  • Onze aanraders voor Netflix in maart 2024

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Winnen: 3x Liever verliefd van Sophie Kinsella

  • De beste zomerboeken in 2021

  • Chicklit top-5: juni

Zoek in artikelen