• Home
  • Boeken
  • Leesclub
  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson'

Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson'

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Dit keer hebben we de prachtige roman De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson van Anstey Harris voor jullie in de aanbieding. Dit boek neemt de lezer mee in het leven van Grace en laat zien dat er niet maar één weg naar geluk is. Ben jij benieuwd naar deze mooie roman? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers! 

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Waar gaat De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson over?

Grace Anderson leidt een tevreden leven, met haar violenwinkeltje in een rustig Engels dorp en een langeafstandsrelatie met David in Parijs. Maar als David een vrouw redt in de Parijse metro en de beelden de wereld over gaan, blijkt hij een dubbelleven te leiden en valt hun relatie uiteen.

Een levendige heer op leeftijd en een goedgebekte tiener helpen Grace de draad weer op te pakken en schrijven haar in voor een violenbouwwedstrijd in Italië. Grace ontdekt dat ze lang niet zo alleen is als ze dacht, dat een fout niet onoverkomelijk is en dat er meer dan één weg naar geluk bestaat.

Bron: Nieuw Amsterdam

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 6 juli 2019 zal De onverwachte wending in het leven van Grace Anderson 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 2 juli 2019 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 6 juli tot 27 juli 2019

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek, welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst

Aanmelden 

Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Rond 1 juli 2019 selecteren we 10 VIP-readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al op 5 juli 2019 verstuurd worden naar de VIP-readers. Dus als je niet voor 4 juli 2019 het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Chicklit.nl Leesclub: de spelregels

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen