Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Simply

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Deze keer hebben we iets speciaals, want deze keer is het leesclub boek een kookboek! Hou jij van lezen én koken en vind je het leuk om voor deze leesclub een kookboek te lezen en verschillende gerechten te koken? Dan is het kookboek Simply van Sabrina Ghayour misschien wel iets voor jou. Voor dit geweldige boek zoeken wij nu enthousiaste lezers! 

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Waar gaat Simply over?

Simply is inmiddels het vijfde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Simpel en smaakvol: daar draait het om in de keuken van Sabrina: ‘Ik ben en blijf de ultieme thuiskok die van simpele ingrediënten, recepten en technieken houdt die toch complexe smaken en diepe voldoening geven.’ Sabrina mengt onbekommerd de smaken van haar Perzische voorouders en westerse opvoeding door elkaar, waarbij je ook haar nieuwsgierigheid naar andere regio’s en culturen in haar recepten terugziet. Simply bevat niet alleen een selectie van haar favoriete authentieke Perzische gerechten (met een twist) maar ook typische meltingpot-gerechten. Van ongedwongen eten als geroosterde tomaat met tijm, za’atar & hangopballetjes tot en met sensationele specialiteiten als gegrilde inktvis met saffraan, chilipeper & geschroeide citroen. Van lunchen hoofdgerechten, brood en zoetigheden tot en met naan-opaneer-o-sabzi, het klassieke Perzische kaasplateau. Kortom: een musthave voor de liefhebber van de Midden-Oosterse keuken, ook voor vegetariërs en veganisten.

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 19 oktober 2020 zal Simply van Sabrina Ghayour 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Aangezien we in deze leesclub een kookboek bespreken, verwachten we dat je gedurende de leesclub 2 recepten maakt en uitprobeert.

Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

 

VIP-readers

De VIP-readers worden op 15 oktober 2020 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 15 oktober tot en met 9 november 2020 en bent woonachtig in Nederland.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden. Ook zul je tijdens deze leesclub 2 gerechten uit het boek maken en uitproberen.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons. 
 

Aanmelden 

Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 15 oktober 2020 selecteren we 10 VIP-readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al op 16 oktober 2020 verstuurd worden naar de VIP-readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op 15 oktober 2020 het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • De zeven - Rose Wilding

  • Dolende geesten – Hilda Spruit

  • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

  • Hart van de Duistere - Beau Charlotte

  • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 BBQ boeken

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Stiletto’s in de keuken

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Rudolph’s cupcakes compleet

Zoek in artikelen