Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Pasta Grannies

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Chicklit Leesclub, waar we VIP-readers voor zoeken! Deze keer hebben we weer een mooi kookboek in de aanbieding! We gaan namelijk het kookboek Pasta Grannies bespreken, een kookboek met geheime familierecepten van oma's uit heel Italië. Ben je een echte keukenprins(es) en vind je het leuk om tijdens deze leesclub verschillende gerechten te maken? Dan is het kookboek Pasta Grannies misschien wel iets voor jou. Voor dit geweldige boek zoeken wij nu enthousiaste lezers! 

Houd jij van lezen en wil je actief meedoen met het beoordelen van een boek? Meld je dan nu aan om met deze editie van de Chicklit.nl Leesclub mee te doen!

Waar gaat Pasta Grannies over?

Veel traditionele Italiaanse recepten dreigen in de vergetelheid te raken. Om dat te voorkomen speurde culinair journalist en filmmaker Vicky Bennison naar die échte Italiaanse familierecepten waar iedereen altijd naar op zoek is. Bennison kreeg het voor elkaar deze – veelal ‘geheime’ – familiereceptuur te verzamelen. Dit boek bevat recepten die van generatie op generatie zijn overgedragen, van nonne die hun hele leven al koken met en uit liefde, als hobby en niet als beroep. Zij laten zien dat echt Italiaans koken eenvoudig maar prachtig is en binnen ieders bereik ligt, mits je over de juiste kennis beschikt. Alle gerechten in dit boek zijn toegankelijk en komen uit heel Italië. Neem een kijkje in het kloppende hart van een Italiaans huishouden en leer het allerbeste Italiaanse eten zelf te bereiden.

Bron: Karakter

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 3 december 2020 zal Pasta Grannies 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Aangezien we in deze leesclub een kookboek bespreken, verwachten we dat je gedurende de leesclub 2 recepten maakt en uitprobeert.

Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

 

VIP-readers

De VIP-readers worden op 1 december 2020 gekozen.

Elke editie worden 10 VIP-readers gevraagd om het boek te lezen. Je krijgt daar 3 weken de tijd voor. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 1 tot en met 23 december 2020 en bent woonachtig in Nederland.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden. Ook zul je tijdens deze leesclub 2 gerechten uit het boek maken en uitproberen.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons. 
 

Aanmelden 

Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 1 december 2020 selecteren we 10 VIP-readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al op 2 december 2020 verstuurd worden naar de VIP-readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op1 december 2020 het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • De bloemen van Juffie - Wina Eberhard

  • Warner Bros. wil meer Harry Potter content maken

  • Riverdale seizoen 7 wordt het laatste seizoen

  • Schemergeesten - Angie Sage

  • Het medaillon van Chagall - Reina Crispijn

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 BBQ boeken

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Stiletto’s in de keuken

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Rudolph’s cupcakes compleet

Zoek in artikelen