• Home
 • Boeken
 • Leesclub
 • Geef je op voor de Chicklit.nl luisterclub met De vermeende problemen van Rosalyn van Sofie Tseng

Geef je op voor de Chicklit.nl luisterclub met De vermeende problemen van Rosalyn van Sofie Tseng

Er komt weer een nieuwe editie van de Chicklit.nl Leesclub aan, maar dit keer een heel speciale! Deze leesclub is namelijk in werkelijkheid een Luisterclub (in samenwerking met Storytel). Het gaat om het Storytel Original verhaal De vermeende problemen van Rosalyn van Sofie Tseng. Dit is de allereerste keer dat er een Luisterclub wordt georganiseerd, dus ook wij van Chicklit.nl zijn erg enthousiast over deze samenwerking met Storytel! Als VIP-luisteraar krijg je van ons een code om een maand lang gratis Storytel te gebruiken, dit geldt óók als je al een abonnement hebt! Het boek is in het Nederlands ingesproken en niet in het Vlaams. Lees snel verder om te zien waar het verhaal over gaat en hoe jij je kunt aanmelden voor deze bijzondere eerste editie van de Luisterclub.

Rosalyn is vast doodongelukkig nu haar jongere zusje gaat trouwen. Maar daar is Rosalyn het niet mee eens. En dat zal ze iedereen laten weten ook.

Waar gaat De vermeende problemen van Rosalyn over?

Rosalyn is ceremoniemeester voor haar zusje Gwen, die over twee weken gaat trouwen. Hoewel ze zelf in de veronderstelling was dat dit life event vooral om haar zusje draait, denkt haar omgeving daar anders over. Blijkbaar is de bruiloft Rosalyns deadline om haar leven op de rit te krijgen, zodat de bruiloftsgasten niet de hele tijd meewarig naar haar hoeven te kijken. Het zou enorm fijn zijn als Rosalyn vijf kilo zou afvallen, een vriend zou vinden, passie voor haar werk zou uitstralen en sowieso over het algemeen wat meer in haar kracht zou komen te staan.

Aldus alle anderen. Ze voldoet niet aan het ideaalbeeld, en dus moet ze wel doodongelukkig zijn. Mooi niet. Rosalyn is dik tevreden met haar leven. En dat zal ze de wereld laten weten ook.

Ze besluit een dagboek bij te houden. Maar dit dagboek gaat niet op slot. Nee, zij gaat hem voorlezen. Op de bruiloft van Gwen.

 

Luisterclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit luisterboek? Vanaf 20 december 2021 zal De vermeende problemen van Rosalyn 3 weken lang door de Chicklit.nl Luisterclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-luisteraar het luisterboek gratis te beluisteren via Storytel en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

 

VIP-luisteraars

De VIP-luisteraars worden op 17 december 2021 gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het luisterboek te beluisteren. Als VIP-luisteraar krijg je een code om een maand lang gratis gebruik te maken van Storytel (óók als je al Storytel gebruiker bent!), in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 20 december 2021 tot en met 11 januari 2022 en bent woonachtig in Nederland of België.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account.

4) Je schrijft na afloop een recensie over het luisterboek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van de code is verplicht. Je ontvangt het luisterboek in ruil voor actieve deelname. 

 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 17 december 2021 selecteren wij de VIP-luisteraars. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te luisteren! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord nodig om de code te versturen. De code zal namelijk op 20 december 2021 verstuurd worden naar de VIP-luisteraars (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet uiterlijk op 17 december 2021 het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken. Let op! We hebben een akkoord nodig op de voorwaarden die we opsturen. Als we deze niet op tijd hebben ontvangen dan moeten we helaas een andere VIP-luisteraar kiezen.

Wanneer je geen VIP-luisteraar bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wij hebben ontzettend veel zin in deze Luisterclub en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Nieuwste artikelen

 • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

 • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

 • De 10 grappigste Disney personages!

 • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

 • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

 • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

 • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

 • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

 • Luister via Chicklit.nl gratis naar The Vampire Diaries op Storytel

 • De beste luisterboeken op Storytel

Zoek in artikelen