• Home
 • Boeken
 • Leesclub
 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met De roos van Napoleon van Jacobine van den Hoek

Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met De roos van Napoleon van Jacobine van den Hoek

Er komt weer een nieuwe editie van de Chicklit.nl Leesclub aan! Dit keer lezen we De roos van Napoleon van Jacobine van den Hoek. Het is een historische roman over een vrouw die in 1790 naar Parijs vlucht om daar te schuilen met haar kinderen. Inmiddels is de Franse Revolutie begonnen en zij Joséphine en haar kinderen alsnog niet veilig! Lees jij graag historische romans en zou je dit boek willen lezen in de leesclub? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers.

Waar gaat De roos van Napoleon over?

Frankrijk, 1790. De vrouw die later bekend zou worden als Joséphine Bonaparte vlucht van Martinique naar Parijs om te ontsnappen aan de slavenopstanden in de Cariben. Haar echtgenoot heeft haar jaren geleden verlaten, ze staat er alleen voor. Bij aankomst blijkt het ook in Parijs onveilig voor haar en haar kinderen; de Franse Revolutie is begonnen. Als ze ervan beticht wordt tegen de revolutie te zijn, belandt ze in een van de beruchte gevangenissen waar koningsgezinden hun tocht naar de guillotine afwachten.

Intussen is een jonge militair, Napoleon, op zijn eigen manier op zoek naar geluk en erkenning. Net als Joséphine is hij verloren geraakt in een snel veranderende wereld. Als hun wegen elkaar kruisen, verandert de geschiedenis.

De roos van Napoleon is een onwaarschijnlijk mooi en waargebeurd verhaal over lotsverbondenheid.

Leesclub 

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 9 februari 2022 zal De roos van Napoleon van Jacobine van den Hoek 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-readers

De VIP-readers worden op 3 februari 2022 gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 9 februari tot en met 2 maart 2022

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account.

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terugsturen naar ons. 

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 3 februari selecteren wij de VIP-readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al op 8 februari 2022 verstuurd worden naar de VIP-readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet uiterlijk op 5 februari 2022 het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken. Let op! We hebben zowel een akkoord nodig op de voorwaarden die we opsturen, als je adresgegevens. Als we een van beide niet op tijd hebben ontvangen dan moeten we helaas een andere VIP-Reader kiezen.

Wanneer je geen VIP-reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

 • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

 • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

 • De 10 grappigste Disney personages!

 • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

 • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

 • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

 • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

 • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

 • Chicklit top-5: juni

 • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen