• Home
 • Boeken
 • Leesclub
 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Je moest eens weten van Gillian King

Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Je moest eens weten van Gillian King

Er komt weer een nieuwe editie van de Chicklit.nl Leesclub aan! Dit keer organiseren we een leesclub rondom het boek Je moest eens weten van Gillian King. Het is een romantische feelgood over een jonge vrouw met het flierefluitersyndroom die zich stiekem aangetrokken voelt tot haar directeur. Lees jij graag feelgood verhalen en zou je dit boek willen lezen in de leesclub? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers.

Waar gaat Je moest eens weten van Gillian King over?
Billy heeft het flierefluitersyndroom. Haar vriendinnen wonen samen, krijgen kinderen en hebben een indrukwekkende carrière. Maar Billy heeft geen huisje, boompje of beestje. Alleen een nietszeggende baan op een afdeling waar niemand haar ziet staan en directeur Matthew haar nog steeds Jilly noemt. Superirritant natuurlijk, dus waarom ze zich dan toch stiekem tot hem aangetrokken voelt is haar een raadsel. Matthew is tien jaar ouder, laat nooit iets los over zichzelf en is allesbehalve populair. Maar toch hééft hij iets.

Nadat ze op een werktrip per ongeluk bij elkaar op de hotelkamer zijn beland, krijgt Billy steeds meer gevoelens voor hem. Maar waarom probeert hij haar op afstand te houden? En waarom is zijn verleden zo'n verboden onderwerp? Tot overmaat van ramp duikt er ook nog iemand op die beweert meer over Matthew te weten...

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 25 maart zal Je moest eens weten van Gillian King 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-Reader het boek gratis te lezen en je meing te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-Readers
De VIP-Readers worden op 18 maart gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-Reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1)    Je bent beschikbaar van 25 maart tot 15 april 2022

2)    Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden

3)    Je plaats gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4)    Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond 250 woorden) welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5)    Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zijn waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terugsturen naar ons.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 18 maart selecteren wij de VIP-Readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk rond 23 maart verstuurd worden naar de VIP-Readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet uiterlijk op 19 maart het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken. Let op! We hebben zowel een akkoord nodig op de voorwaarden die we opsturen, als je adresgegevens. Als we een van beide niet op tijd hebben ontvangen dan moeten we helaas een andere VIP-Reader kiezen.

Wanneer je geen VIP-Reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Nieuwste artikelen

 • De vuurdraak - Alastair Chisholm

 • Canary Islands - Charles van Haverbeke

 • Baba Jaga legde een ei - Dubravka Ugrešić

 • Rozen & revolutie - Sarah Maclean

 • De lijst van Violet Sopjes - David Vlietstra

Gerelateerde artikelen

 • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

 • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

 • Winnen: 3x Liever verliefd van Sophie Kinsella

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • De beste zomerboeken in 2021

Zoek in artikelen