Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Jij en ik van Chloe Liese

Er komt weer een nieuwe editie van de Chicklit.nl Leesclub aan! Dit keer lezen we Jij en ik van Chloe Liese, een grappige en meeslepende New Adult met een sterke dosis romantiek! Ben jij benieuwd naar dit verhaal? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers! 

Waar gaat Jij en ik van Chloe Liese over?
Willa Sutter is een van de veelbelovendste spelers in het voetbalteam van de universiteit. Door haar sportverplichtingen mist ze soms colleges. Voor een lastig vak zegt de docent dat ze zijn aantekeningen voor de gemiste lessen kan krijgen, maar dat ze die even moet lenen van een medestudent genaamd Ryder Bergman. Ryder heeft een wilde blonde baard en draagt een pet, waardoor zijn ogen bijna niet te zien zijn. Als Willa probeert hem aan te spreken, negeert hij haar. Willa kan het niet geloven. Wat denkt hij wel niet? Zo ontsteekt een intense strijd tussen de twee, die alleen maar heviger wordt als ze ook nog eens verplicht moeten samenwerken aan een opdracht. Al snel wordt voor iedereen (behalve voor Willa en Ryder zelf) duidelijk dat haat en liefde dicht bij elkaar liggen.

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 14 maart zal Jij en ik van Chloe Liese 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-Reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-Readers
Voor deze editie zijn we op zoek naar 10 enthousiaste VIP-Readers. Deze worden op 10 maart gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-Reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 14 maart tot 4 april 2022

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons.

Aanmelden 
Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 10 maart selecteren we de 10 VIP-Readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al op 14 maart verstuurd worden naar de VIP-Readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op uiterlijk 11 maart het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-Reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

  • 10 redenen waarom Michael B. Jordan een lekker ding is

  • YA vervolg delen in 2023

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • 17 romantische series die je wil zien

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • 12 x sexy New Adults boeken

Zoek in artikelen