• Home
  • Boeken
  • Leesclub
  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Alizeh. De duistere profetie van Tahereh Mafi

Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Alizeh. De duistere profetie van Tahereh Mafi

Er komt weer een nieuwe editie van de Chicklit.nl Leesclub aan! Dit keer lezen we Alizeh. De duistere profetie van Tahereh Mafi! Je kent Tahereh Mafi misschien al van de Vrees me-reeks (Shatter Me in het Engels). Alizeh. is een nieuwe fantasyserie van Mafi, geïnspireerd op de Perzische mythologie! Ben jij benieuwd naar dit verhaal? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers!

Waar gaat Alizeh. De duistere profetie over? 
Alizeh. De duistere profetie is het eerste deel van een nieuwe, epische fantasyserie geïnspireerd op de Perzische mythologie. Alizeh is een onopvallende bediende. Niemand in Ardounia mag weten wie ze echt is: een djinn. Haar volk is vrijwel volledig uitgeroeid, ook haar ouders zijn vermoord. Sindsdien is ze haar leven niet zeker en houdt ze haar bovennatuurlijke krachten verborgen.Maar dan maakt Alizeh een vergissing. Kamran is de kleinzoon van koning Zaahl en de kroonprins van Ardounia. Hij weet dat er een profetie is gedaan over het lot van zijn grootvader: een demonachtig wezen met ijs in diens bloed zal hem doden. Kamran is vastbesloten om het monster te vinden en te stoppen, voordat de profetie in vervulling kan gaan.Maar dan wordt hij verliefd op een bediende.

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 10 maart 2023 zal Alizeh. De duistere profetie van Tahereh Mafi 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-Reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-Readers
Voor deze editie zijn we op zoek naar 10 enthousiaste VIP-Readers. Deze worden op 3 maart gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-Reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 10 maart 2023 tot 31 maart 2023

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons.

Aanmelden 
Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 3 maart selecteren we de 10 VIP-Readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al rond 6 maart verstuurd worden naar de VIP-Readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op uiterlijk 4 maart het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-Reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • Dubbel geluk voor Zhong - Ina van der Beek

  • Zomervacht - Jaap Robben

  • Melodie van verlangen - Anne van der Valk

  • Slaves Dante 4 – Miriam Borgermans

  • Thuis - Mark Janssen

Gerelateerde artikelen

  • Mary Queen of Scots trailer

  • Jij tegen mij

  • Recensie: Soof 3

Zoek in artikelen