• Home
 • Boeken
 • Leesclub
 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met De herinneringen die er nog zijn van Steph Jagger

Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met De herinneringen die er nog zijn van Steph Jagger

Er komt weer een nieuwe editie van de Chicklit.nl Leesclub aan! Dit keer lezen we de roman De herinneringen die er nog zijn van Steph Jagger. Dit boek is een hartverscheurende ode aan de band tussen moeders en dochters, vertelt vanaf het moment dat de moeder van Steph door Alzheimer wordt getroffen. Ben jij benieuwd naar dit verhaal? Lees dan snel verder! Voor dit geweldige boek zoeken wij namelijk enthousiaste lezers!

Waar gaat De herinneringen die er nog zijn over? 
Wanneer de moeder van Steph Jagger door Alzheimer wordt getroffen, worstelt ze steeds meer om zich haar favoriete drankje, haar favoriete liedje en – het meest hartverscheurende van allemaal – haar eigen dochter te herinneren. Steph moet toekijken hoe de vrouw die haar heeft opgevoed langzaam wegglipt. In een opwelling besluit Steph samen met haar moeder te gaan kamperen in Montana, in de hoop zo nader tot elkaar te komen. Dit avontuur vol paardrijden, wandelen en slapen in een tent in de prachtige wilde natuur van West-Amerika, verandert al snel in een reflectie van Steph op haar kindertijd, op het moederschap en wat het betekent om van iemand te houden die niet meer weet wie ze is.

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 24 maart 2023 zal De herinneringen die er nog zijn van Steph Jagger 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-Reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-Readers
Voor deze editie zijn we op zoek naar 10 enthousiaste VIP-Readers. Deze worden op 17 maart gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-Reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 24 maart 2023 tot 14 april 2023

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 250 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons.

Aanmelden 
Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 17 maart selecteren we de 10 VIP-Readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk al rond 19 maart verstuurd worden naar de VIP-Readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op uiterlijk 18 maart het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-Reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

 • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

 • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

 • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

 • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

 • 10 redenen waarom Michael B. Jordan een lekker ding is

Gerelateerde artikelen

 • Meisje - Edna O'Brien

 • Hannah Baker zal niet meer terugkeren in mogelijk 13 Reasons Why seizoen 3

 • De vuurzeevlieg - Toon Tellegen & Carll Cneut

Zoek in artikelen