Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Een schot in de roos

De eerste Chicklit.nl Leesclub van dit jaar is er weer! Dit keer lezen we de feelgood Een schot in de roos van Iris VisserEen schot in de roos is een heerlijk romantisch verhaal. Iris Visser neemt je mee op een roadtrip met een razend knappe Schot. Een perfect boek om te lezen nu het zo koud is buiten. Voor deze editie van de Chicklit.nl leesclub zoeken wij weer 10 enthousiaste VIP-lezers. 

Waar gaat Een schot in de roos over? 

Documentairemaker Floor heeft alles over voor haar baan. Dat is dan ook de reden dat ze ja zegt tegen een klus die ze eigenlijk niet ziet zitten: afreizen naar Schotland om een item te maken over de zoektocht naar haar verdwenen vader Robert.

Helaas is haar rijbewijs door een onhandig voorval ingenomen en moet ze op zoek naar een privéchauffeur. De knappe Schot Owen staat in eerste instantie niet te trappelen om haar in zijn camperbusje mee te nemen, maar heeft zo zijn eigen redenen om Robert op te willen sporen. Wat begint als een komische zoektocht vol tegenslagen, verandert al snel in een avontuur dat Floors leven voorgoed zal veranderen.

 

Leesclub

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 1/2 februari 2024 zal Een schot in de roos van Iris Visser 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-Reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-Readers

Voor deze editie zijn we op zoek naar 10 enthousiaste VIP-Readers. Deze worden op 26 januari gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-Reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 1 februari 2024 tot 24 februari 2024.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account.

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 300 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons.

Aanmelden Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 26 januari selecteren we de 10 VIP-Readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk rond 1 februari  verstuurd worden naar de VIP-Readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op uiterlijk 29 januari het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-Reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit. Je kan het boek bestellen via onze boekenpagina.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

  • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

  • Argylle - Elly Conway

  • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

  • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

Gerelateerde artikelen

  • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

  • Astrid Harrewijn trakteert op GRATIS e-boek: De Huisbaas!

  • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

  • Chicklit top-5: juni

  • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met 'Liefde van je leven' 

Zoek in artikelen