• Home
 • Boeken
 • Leesclub
 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik je weer zie van Gillian King

Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik je weer zie van Gillian King

Het is ondertussen traditie geworden om het nieuwe Gillian King boek welkom te heten met een Chicklit.nl leesclub. Op 5 maart komt namelijk Als ik je weer zie van Gillian King uit! En wij gaan dit feelgood boek lezen met onze Facebook Leesclub. Wil jij ook meelezen met Lily die opeens in hetzelfde huis moet wonen als haar wel erg leuke ex? Voor deze editie van de Chicklit.nl leesclub zoeken wij weer 10 enthousiaste VIP-lezers. 

Waar gaat Als ik je weer zie over? 

Als ik je weer zie is een ontroerende realistische feelgood, van tweevoudig winnaar Chicklit.nl Feelgood van het Jaar Gillian King.

Lily wil best een tijdje op het dochtertje van haar beste vriendin Sara passen als die plotseling weg moet. Totdat ze ontdekt wie Sara daarvoor nog meer heeft ingeschakeld: Seb. Hij is vreselijk knap, grappig en stiekem erg sexy. O, en niet geheel onbelangrijk: Lily's ex.

Seb is dus wel de laatste persoon met wie Lily een paar weken lang in hetzelfde huis wil wonen. Noodgedwongen brengen ze tijd met elkaar door, waardoor het verleden hen razendsnel inhaalt. Oud zeer komt naar boven, maar ook verborgen gevoelens en andere emoties waarvan Lily niet wist dat ze nog een rol speelden. Maar waar vonken overspringen, gaat ook per ongeluk weleens iets in de fik…

 

Leesclub

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 6 maart 2024 zal Als ik je weer zie van Gillian King 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-Reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-Readers

Voor deze editie zijn we op zoek naar 10 enthousiaste VIP-Readers. Deze worden op 1 maart gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-Reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 6 maart 2024 tot 28 maart 2024.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account.

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 300 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons.

Aanmelden Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 1 maart selecteren we de 10 VIP-Readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk rond 5 maart  verstuurd worden naar de VIP-Readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op uiterlijk 3 maart het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-Reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit. Je kan het boek bestellen via onze boekenpagina.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

 • Ollie de Viking - Adam Stower

 • Hart te huur – Diverse auteurs

 • Het Park – Magnus Weightman

 • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

 • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2021 'Ik vergeet je niet'

 • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

 • Feelgood boeken voor als je down bent van de lockdown

 • 60 dagen elke dag kans op een boek!

Zoek in artikelen