• Home
 • Boeken
 • Leesclub
 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Die zomer met jou van Sarah Morgan

Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Die zomer met jou van Sarah Morgan

Het begin van de zomer is over 2 weken een feit. En met al die mooie zonnige zomerdagen in het vooruitzicht presenteren wij van de Chicklit.nl leesclub ook een heerlijke zomers feelgood. Namelijk Die zomer met jou van Sarah Morgan! Perfect voor op het strand en om in de zomervakantiesferen te komen. Lees snel verder over het boek en hoe je VIP lezers kan worden. Maar iedereen is welkom om mee te doen.

Waar gaat Die zomer met jou over? 

Het is nooit te laat voor een tweede kans op liefde...

Bestsellerauteur Sarah Morgan is terug met Die zomer met jou, een feelgoodroman vol humor, liefde en herkenbare momenten. Een onverwachte ontmoeting leidt tot een zomer vol tweede kansen.

Vlak voor haar zeventigste verjaardag besluit Cecilia te vluchten voor het feest dat haar familie wil organiseren, en ze vertrekt naar haar vakantiehuis op Cape Cod. Ze kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen, in het huis waar zij en haar echtgenoot ooit verliefd op elkaar werden. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Lily is gestopt met haar studie om haar droom om kunstenaar te worden na te jagen en werkt tijdelijk als schoonmaker. Om geld uit te sparen slaapt ze stiekem in een van de onbewoonde strandhuizen... totdat Cecilia verschijnt.

Al snel ontstaat er een onverwachte en hechte vriendschap tussen de twee vrouwen. Wanneer Todd – Cecilia’s kleinzoon en tevens de man die ooit Lily’s hart brak – zich bij hen voegt, begint een betoverende zomer vol tweede kansen.

Leesclub

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 14 juni 2024 zal Die zomer met jou van Sarah Morgan 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-Reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-Readers

Voor deze editie zijn we op zoek naar 10 enthousiaste VIP-Readers. Deze worden op 10 juni gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-Reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 14 juni 2024 tot 5 juli 2024.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account.

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 300 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons.

Aanmelden Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 10 juni selecteren we de 10 VIP-Readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk rond 12 juni  verstuurd worden naar de VIP-Readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op uiterlijk 11 juni het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-Reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit. Je kan het boek bestellen via onze boekenpagina.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

 • Schrikkeldag - Inge Spaan

 • Dwaalspoor - Colin Dexter

 • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

 • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

 • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

 • Daniel Craig is weer te zien als 007 in nieuwe James Bond film

 • Dochters van het daglicht - Judy Batalion

 • Nachtbeeld

Zoek in artikelen