• Home
 • Boeken
 • Leesclub
 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik jou was van Marijke Vos

Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik jou was van Marijke Vos

Marijke Vos komt weer met een heerlijke nieuwe feelgood namelijk 'Als ik jou was '. Wat gebeurt er als een makelaar en een ijssalon eigenaar ruilen van baan? Dat weten we nog niet. Maar we kunnen niet wachten op het te lezen in deze veelbelovende feelgood. Lees snel verder over het boek en hoe je VIP lezers kan worden. Maar iedereen is welkom om mee te doen. 

Waar gaat Als ik jou was over? 

Ze zijn elkaars tegenpolen. Maar wat als ze in elkaars schoenen staan?

Als ik jou was van bestsellerauteur Marijke Vos is de perfecte feelgoodroman, boordevol romantiek en humor.

Maudy runt met veel liefde een ijssalon in een Goois dorp. Ze is gek op haar zoete creaties en haar klanten. Er is alleen één persoon die telkens weer het bloed onder haar nagels vandaan weet te halen: die makelaar die elke dag haar parkeerplek inpikt...

Wout is een vooraanstaand makelaar, maar een concurrent dreigt zijn regio over te nemen. Het laatste waarmee hij zich wil bezighouden is gezeur van de andere ondernemers op het plein. Als die vrouw van de ijssalon op een dag ineens tegen hem uitvalt, bereikt zijn frustratie een hoogtepunt.

In het heetst van de strijd sluiten Maudy en Wout een deal. De komende twee weken ruilen ze van baan, want hé, hoe moeilijk kan het zijn? Maar zodra je in de schoenen van een ander staat, kun je zomaar eens verrast worden…

 

Leesclub

Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 9 juli 2024 zal Als ik jou was van Marijke Vos 3 weken lang door de Chicklit.nl Leesclub besproken worden. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-Reader het boek gratis te lezen en je mening te geven via onze Facebookgroep. Je kan HIER lid worden van de Chicklit.nl Leesclub op Facebook.

VIP-Readers

Voor deze editie zijn we op zoek naar 10 enthousiaste VIP-Readers. Deze worden op 3 juli gekozen en krijgen 3 weken de tijd om het boek te lezen. Als VIP-Reader krijg je het boek gratis thuisgestuurd, in ruil voor een aantal simpele acties (en voorwaarden):

1) Je bent beschikbaar van 9 juli 2024 tot 30 juli 2024.

2) Je zult gedurende deze periode actief meedoen op de Facebookgroep van Chicklit en alle fases beantwoorden.

3) Je plaatst gedurende deze periode minimaal 1 post op je social media account.

4) Je schrijft na afloop een recensie over het boek (rond de 300 woorden), welke je op Chicklit.nl en in de Facebookgroep plaatst. De recensie mag niet elders geplaatst worden.

5) Deelname na ontvangst van het boek is verplicht. Je ontvangt het boek in ruil voor actieve deelname. Als er omstandigheden zjin waardoor je niet mee kan doen, dan moet je het boek zo snel mogelijk in perfecte staat terug sturen naar ons.

Aanmelden Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je aanmelden onder het bericht in de Facebookgroep. Dat kan HIER. Op 3 juli selecteren we de 10 VIP-Readers. Dus houd de Facebookgroep in de gaten, want we maken onder het Facebookbericht bekend wie wij hebben uitgekozen om mee te lezen! Wij hebben dan zo snel mogelijk je akkoord en adres nodig om het boek te versturen. Het boek zal namelijk rond 5 juli  verstuurd worden naar de VIP-Readers (dit is onder voorbehoud). Dus als je niet op uiterlijk 4 juli 12:00 het berichtje op Facebook hebt beantwoord dan moeten we helaas iemand anders zoeken! 

Wanneer je geen VIP-Reader bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend mee te kletsen op de Facebookgroep van Chicklit. Je kan het boek bestellen via onze boekenpagina.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nieuwste artikelen

 • Ollie de Viking - Adam Stower

 • Hart te huur – Diverse auteurs

 • Het Park – Magnus Weightman

 • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

 • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

 • The non-planner datebook

 • Dag 27: Like de cover op Facebook & win!

 • Recensie: Stranger Things - seizoen 1

Zoek in artikelen