Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met Inwijding van Veronica Roth

De Leesclub is dit voorjaar een hot item op Chicklit.nl. We gaan van het ene boek naar het andere; keer op keer een verrassing wat ons nu weer brengt. Vanaf 9 april is het de beurt aan Inwijding van Veronica Roth; een spannende Fantasy Chicklit dat zich afspeelt in een futuristisch Chicago.... 

Over het boek
Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf zuilen die elk staan voor een bepaalde waarde: eerlijkheid, onbaatzuchtigheid, dapperheid, perfectie en intelligentie. Ieder jaar weer moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke zuil zij de rest van hun leven willen horen. Tijdens de brute ontgroening moet Tris bepalen wie haar werkelijke vrienden zijn. Ook heeft Tris een geheim dat ze voor iedereen verborgen moet houden. Als de ogenschijnlijk perfecte maatschappij verhardt en tegenstellingen uitgroeien tot een steeds groter conflict, komt Tris erachter dat haar geheim levens zou kunnen redden, maar ook haar eigen dood zou kunnen betekenen.

Leesclub
Ben jij ook zo benieuwd naar dit boek? Vanaf 9 april 2012 zal dit boek door de Chicklit.nl Leesclub onder de loep worden genomen. Wil jij meedoen met deze editie? Meld je dan nu aan en wie weet word jij uitgenodigd om als VIP-reader het boek gratis te lezen en je mening te geven.

Meedoen
Elke editie worden er 15 VIP-readers gevraagd het boek te lezen. Je krijgt dan zo''n 2 á 3 weken de tijd om het boek te lezen. Via een online enquete kun jij dan je mening met ons delen. Daarna kun je 2 weken lang via Twitter en Facebook met andere lezeressen over het boek kletsen en leuke prijzen winnen.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor deze editie, moet je je eenmalig aanmelden voor de Chicklit.nl Leesclub. Geef je nu op via het aanmeldformulier. Ben je al aangemeld? Dan maak je al automatisch kans om geselecteerd te worden. Op maandag 19 maart 2012 selecteren we 15 VIP-readers, dus wees er snel bij!

De Chicklit.nl Leesclub met Firelight gaat 9 april 2012 van start op Facebook en Twitter. Word jij niet geselecteerd als VIP-reader, dan kun je natuurlijk altijd het boek zelf gaan lezen en meekletsen op onze social media-kanalen.

Nieuwsgierig geworden? Lees alvast een preview van Inwijding:
 

 

Divergent - Inwijding

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (84 stemmen)
  • Omschrijving:

    Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf facties: Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en Eruditie. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie zij de rest van hun leven willen horen. Voor Beatrice betekent dit dat ze een keus moet maken tussen haar familie en haar ware identiteit. Haar beslissing verrast iedereen, vooral haarzelf.

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen