10 x tips voor Valentijnsdag

 

Elk jaar is het weer zover: Valentijnsdag. Doen we dit jaar iets aan Valentijn of niet? Het blijft elke keer weer lastig, maar eerlijk is eerlijk: het blijft leuk om cadeautjes te geven, te krijgen en om verwend te worden. Dus mocht je toch iets leuks willen doen, we hebben weer 10 tips voor je!
 
1. Ontbijt op bed
Het is natuurlijk een cliché, maar dat betekent niet dat het niet lekker of romantisch is! Een eitje, versgeperste sinaasappelsap, croissantjes en een lief kaartje erbij. Wedden dat je vriend de hele dag een goed humeur heeft? Het is een klein gebaar, maar hopelijk met een groot effect. Zorg er wel voor dat hij niet wakker wordt als je bezig bent met de voorbereidingen, dat is het leukste!
Tip: Je kunt tegenwoordig ook een ‘ontbijt op bed’ bestellen en thuis laten bezorgen! Scheelt je wat werk, maar is over het algemeen wel prijzig.
 
2. Diner bij kaarslicht
Liefde gaat door de maag. Je kunt er voor kiezen om gezellig uit eten te gaan, of om voor hem zijn favoriete maaltijd te koken. Samen eten is altijd leuk. Maak er iets extra’s van met Valentijnsdag.
 
3. Romantische wandeling
Zoek een mooi gebied uit en geniet samen van een gezellige wandeling. Extra leuk om wat eten en drinken mee te nemen zodat jullie tussendoor even kunnen uitrusten en genieten van een picknick. 
 
4. Chocolade fonduen
Goed, dit is natuurlijk een klein beetje eigenbelang. Maar dat is niet erg! Chocolade fonduen is natuurlijk erg lekker en kan ook heel romantisch zijn. Kaarsjes aan, fruit en snoep klaar en aanvallen! Jullie kunnen elkaar natuurlijk ook voeren ;-)

 
5. Filmavondje
Een avondje niets doen, lekker samen op de bank liggen en een leuke film kijken. Zet wat lekkers op tafel en geniet van jullie avondje samen. Kunnen jullie het niet eens worden over een film? Het is ook leuk om samen een serie te kijken. Eerder gaven we je al de tip welke series leuk zijn om samen met je vriend te kijken.
 
6. Valentijnskaartje
Misschien een beetje afgezaagd, maar zeker weten dat jouw vriend het lief vindt als je een zelfgeschreven kaartje aan hem geeft, waarop je hem vertelt hoe blij je met hem bent.
 
7. Persoonlijk cadeautje
Er zijn veel verschillende websites waar je een persoonlijk cadeautje kan laten maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ergens jullie foto op laten bedrukken.
Tip: Ook leuk: een boekje met allerlei bonnen. In bijvoorbeeld Het kleine groot geluk boek vind je allerlei bonnen die je in kan zetten: ''De jij-maait-het-gras-en-ik-mijn-bikinilijn-bon'' en ''De ik-ruim-de-vaatwasser-in-op-jouw-manier-bon.''
 
8. Massage
Koop goede massageolie en geef hem een lekkere massage. Wedden dat hij daarna helemaal ontspannen is? Samen een massage workshop bijwonen kan ook erg leuk zijn!
 
9. Mooie lingerie
Geen zin in die poespas rondom Valentijn? Trek je mooiste setje aan (of koop een nieuwe) en verras je vriend.
 
10. Verras elkaar!
Vinden jullie het leuk om elkaar totaal te verrassen? Spreek dan af dat de ene bepaalt wat jullie ’s middags gaan doen, de andere ’s avonds. Of de een bepaalt de film en de ander het restaurant waar jullie van tevoren gaan eten. Leuk om zelf wat te regelen maar ook zeker leuk om verrast te worden!

Hoe ga jij je vriend verrassen met Valentijn?

 

Nieuwste artikelen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

Zoek in artikelen