De Gilmore Girls revival

 

Laten we de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls bespreken.

Dit artikel bevat spoilers voor de laatste 4 afleveringen van Gilmore Girls die op 25 november zijn uitgekomen op Netflix.

Om te beginnen waren wij natuurlijk te blij met deze nieuwe afleveringen en ja, wij hebben ze gebingewatched! De eerste aflevering begint echt te geweldig en echt iedereen komt terug in de serie. Zelfs Sookie heeft haar intrede gemaakt helaas was ze er met 5 minuten ook weer net zo snel uit.

De nostalgie is natuurlijk groot en die heerlijke gesprekken tussen Rory en Lorelai hebben wij gemist. Maar er waren toch een aantal vragen die opkwamen tijdens het kijken. Zoals wanneer wordt het weer zo heerlijk ‘Feel-good’? En waar is de koffie gebleven? En waarom is iedereen alcoholist geworden? Is alcohol de nieuwe koffie? En waarom draaien deze afleveringen alleen maar om het ineenstortende leven van de drie Gilmore Girls en de dood van hun opa? En waarom zien we letterlijk 15 minuten een vreselijk musical? En wat is er gebeurt met Lorelai en Sookie? Wij hebben meer Sookie nodig!

De Feel-good factor was dus niet altijd even makkelijk terug te vinden en de afleveringen zijn volgepakt met drama en alcohol en een aantal zeer vreemde langdradige scenes. 

Maar waar natuurlijk iedereen het over heeft is het einde want hoe kan Gilmore Girls nu afsluiten met deze 4 woorden? Mom, I am pregnant… OMG!!!

Het blijkt dat Amy Sherman-Palladino altijd al de serie heeft willen eindigen met deze 4 woorden omdat dit eigenlijk ook is hoe de serie is begonnen, met Lorelai die zwanger werd van Rory.

En de grote vraag is natuurlijk wie is de vader? Logan, Paul of de Wookie? Of is de vonk tussen Jess en Rory toch weer overgesprongen? Want wat was die blik van Jess door het raam? En hoe ziet de flashmob er nu uit?

Te veel vragen dus! En wij vragen, nee, smeken Amy Sherman-Palladino om asjeblieft Gilmore Girls niet zo te eindigen want hierdoor gaan wij vele slapeloze nachten krijgen.

Maar nu het goede nieuws! En dit is echt alleen onze theorie. Maar in de trailer is een gesprek te zien tussen Rory en Lorelai waarin Lorelai graag vriendinnen wil worden met Amy Schumer en waar ze een T-shirt draagt met ‘I am with human’ en waar appels op de tafel liggen. Dus… Wij hebben nog goede hoop op extra afleveringen van Gilmore Girls!

Bron: Netflix

Nieuwste artikelen

  • Grey's Anatomy en Station 19 crossover trailer onthult een bruiloft en de terugkeer van een oude bekende

  • Smash - Margje Woodrow

  • Fantastic Beasts 3 titel, plot en releasedatum onthuld

  • Het lied van de mistral - Olivier Mak-Bouchard

  • Nila en het antwoord op echt alles - Sam Copeland

Gerelateerde artikelen

  • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

  • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

  • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

  • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen