De trailer van Fifty Shades Freed is er!

Na Fifty Shades of Grey en Fifty Shades Darker is nu ook Fifty Shades Freed in aantocht. We zullen nog even moeten wachten tot we Mr. en Mrs. Grey in de bios kunnen bewonderen, maar we kunnen wel vast voorgenieten met de officiële trailer van het derde deel van de Fifty Shades reeks!

Anastasia en Christian zijn nu officieel Mr. en Mrs. Grey en Christian neemt zijn vrouw mee op een luxe huwelijksreis. Ze beginnen hun nieuwe leven als pasgetrouwd stel en denken hun duistere verleden achter zich gelaten te hebben. Na hun huwelijksreis koopt Christian een nieuw huis voor ze en alles lijkt op rolletjes te lopen. Ze zijn gelukkiger en verliefder dan ooit en genieten met volle teugen van elkaar, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Helaas is dit ook het geval... Ana treedt in haar rol als Mrs. Grey en het pasgetrouwde stel lijkt eindelijk een stabiel leven op te bouwen. Maar ook in Fifty Shades Freed blijkt dat ze hun verleden niet kunnen ontsnappen en komen er opnieuw duistere figuren op hun pad... 

Bekijk hier de trailer van Fifty Shades Freed.

Zullen Ana en Christian in Fifty Shades Freed eindelijk hun verleden achter zich kunnen laten en is hun liefde sterk genoeg om de tegenslagen die op hun pad komen te overwinnen? 

Fifty Shades Freed is vanaf woensdag 7 februari 2018 in alle bioscopen te zien.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Fifty Shades of Grey geheimen

  • Toffe nieuwe boekverfilmingen in 2014!

  • De nieuwste trailer van Fifty Shades Darker is heftiger dan we hadden verwacht

  • Winnen: Grey - E.L. James {afgelopen}

  • Bekijk de eerste beelden van Fifty Shades Freed!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen