• Home
 • Nieuws
 • Vijftig tinten Grijs: casting van 5 potentiële acteurs

Vijftig tinten Grijs: casting van 5 potentiële acteurs

We ontkomen er niet aan: Vijftig tinten grijs is wereldwijd een ware hype. Nog nooit werd het taboe rondom seks zó groots doorbroken. Bijna iedere vrouw hangt smachtend aan de lippen van het personage Christian Grey. De trilogie werd al door meer dan 60 miljoen lezers verslonden. Waarschijnlijk met blosjes op de wangen en rode oortjes van de pikante passages in het boek. Wij durven ons bijna niet voor te stellen hoe pittig de verfilming zal worden. Hoewel.. het ligt er natuurlijk aan wie de rol van sexy Mister Grey op zich zal nemen. Wij doen alvast een casting van vijf potentiele kandidaten voor 50 Shades of Grey: the movie

Er wordt enorm veel gespeculeerd over wie de rol van Christian Grey op zich zal nemen. Ryan Gosling komt steevast voorbij in diverse polls. Wij snappen wel waarom: hij is immens populair onder het vrouwelijk publiek. De 32-jarige acteur uit o.a. The Notebook was de gedoodverfde winnaar van Sexiest Man Alive 2011, maar verloor uiteindelijk van Bradley Cooper. Sexiest Man of niet, Ryan is een ongelooflijke hunk en wij zouden het niet erg vinden om hem van top tot .. ehhe.. teen te kunnen bewonderen in de verfilming van 50 Shades of Grey
Het siert Bradley Cooper, bekend van The Hangover, dat hij bescheiden reageerde op de betiteling van Sexiest Man Alive 2011. Dat maakt hem wellicht zelfs nóg sexier. Fysiek gezien zouden wij de film niet schuwen als hij de rol van Christian Grey zou spelen, maar daar denkt Bradley zelf anders over. Hij heeft de boeken zelf niet gelezen en lijkt niet heel enthousiast te zijn over het vertolken van een erotisch boek. Bummer! 
Het is ongelooflijk jammer dat Matt Bomer homoseksueel is, want wij willen absoluut wel een beschuitje eten met deze mega sexy White Collar-acteur. Dat weerhoudt menig vrouw er echter niet van om hem te noemen als potentiele Mister Grey kandidaat. We hebben zijn sex-appeal al mogen aanschouwen in de spicy film Magic Mike, dus homo of niet: hij zal - wat ons betreft - met gemak een overtuigende rol kunnen neerzetten als Christian Grey. 
Wie is er nou niet verliefd op Channing Tatum? Die lieve oogjes, dat mooie gezicht en dat smoking hotte lichaam: Channing heeft het allemaal. In Magic Mike hebben we al een voorproefje gehad van zijn acteerprestaties als sexbom, dus wij hoeven echt niet meer overtuigd te worden. Van ons mag hij compleet uit de kleren en in vol ornaat op het witte doek verschijnen! 
Last but definitely not least is Ian Somerhalder. Hij is in onze ogen misschien wel dé perfecte kandidaat. Hij is sexy. Hij is mysterieus. Hij heeft een belachelijk sexy lijf. We kennen hem allemaal van zijn rol in The Vampire Diaries, waarin hij een stoere en sexy vampier speelt. Daarin hebben we al mogen aanschouwen dat hij er niet voor terugdeinst om zichzelf letterlijk bloot te geven voor de camera''s. Bovendien hebben wij vernomen dat hij zelf ook wel oren heeft naar de rol. Dat vinden wij he-le-maal niet erg! Dus.. als het aan ons ligt, is Ian vanaf nu Christian Grey! 
Foto''s via www.reporters.nl

Eigenlijk zijn er veel meer potentiele kandidaten. Denk bijvoorbeeld aan de sexy Leonardo DiCaprio, de ruige Colin Farrell of de onweerstaanbare Ryan Reynolds. Voorlopig moeten we blijven gissen en hopen we snel de uiteindelijke cast te ontmoeten op het witte doek. 

Wie vind jij de perfecte kandidaat voor de rol van Christian Grey?

De Vijftig tinten trilogie

 • Auteur:

  E.L. James
 • Verschenen:

  22 oktober 2012
 • Uitgave:

  ISBN 9789044622713
  Uitgever Prometheus
  1696 pagina's
 • Ondertitel:

  Vijftig tinten grijs, Vijftig tinten donkerder, Vijftig tinten vrij
 • Uitgever:

  Prometheus
 • Genre:

  Erotische roman
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (44 stemmen)
 • Omschrijving:

  De Vijftig tinten-cassette is een verzameling van de succesvolste erotische trilogie aller tijden. In Nederland zijn er al bijna een miljoen exemplaren zijn verkocht. De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele komt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Toch trekt hij haar steeds dieper zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Vijftig tinten vrij

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen