Feestelijke opening Books & Bubbles

Een nieuwe boekwinkel openen in deze tijden? Gewaagd! Steffy Roos du Main durft het aan en opent de deuren van haar unieke boekwinkel Books & Bubbles in Amsterdam. Chicklit.nl kon dit natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan, dus togen we naar de Jan Pieter Heijestraat 168 voor boeken en een glaasje bubbels.

Oxford meets Versailles
De winkel stond tijdens de opening afgeladen vol; aan bubbels en lekkere hapjes geen tekort. Al tijden werd er aan het pand gewerkt en werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen via de blog van Books & BubblesTijdens de opening konden we deze bijzondere boekwinkel eindelijk met onze eigen ogen bewonderen.

De winkel ademt een Oxford meets Versailles-stijl. Tegen de wanden prijken meterslange kasten gevuld met boeken, zien we overal prachtige bijpassende accessoires (check die typemachine!) en een mooie lange tafel in het midden die een inspirerende werkplek zal zijn voor een ieder die de winkel bezoekt. 

It''s all in the name
De eerste woorden tijdens de opening kwamen van eigenaresse Steffy Roos du Main zelf, waaruit al snel blijkt waarom de boekwinkel de bijzondere naam Books & Bubbles draagt. ''Books lijkt me logisch, het is natuurlijk een boekwinkel. En Bubbles omdat ik zelf veel van bubbels hou, maar ook omdat ik denk dat je er hele leuke events mee kunt organiseren. Het geeft aan dat het méér is dan een boekwinkel. ''s Avonds kun je in de winkel genieten van allerlei leuke activiteiten als conversation dinners, workshops, schrijversavonden, boekenclubs en meer. Natuurlijk onder het genot van een glaasje bubbels.'' 

Meer info
Books & Bubbles verkoopt tweedehands boeken en nieuwe boeken van jonge schrijvers. Een bezoekje aan deze mooie winkel raden we zeker aan. Er hangt een fijne sfeer en tijdens een ontdekkingstochtje door de winkel ontdekten we - naast alle andere fijne boeken -  tot onze grote vreugde een grote kast gevuld met Nederlandse en Engelse chicklit voor zeer leuke prijsjes!

Wil je meer informatie over deze bijzondere boekwinkel en de events die er georganiseerd worden?
Surf dan even naar de website van Books & Bubbles.

Ben jij van plan om deze nieuwe boekwinkel met een bezoekje te vereren?

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • Young Adult top-5: september

Zoek in artikelen