Gezocht: nieuwe columniste!

Oh nee, wat een vervelend nieuws! Lotte gaat ons verlaten. Snik. Nadat we ruim twee jaar van haar hilarische columns hebben kunnen genieten, zullen we na volgende maand afscheid van haar moeten nemen. En dat vinden we niet leuk. Helemaal niet leuk zelfs. Maar - zoals elk nadeel zijn voordeel kent - betekent dit wel dat er een plekje op de site vrijkomt voor een nieuwe columniste. En misschien ben jij dat wel!

Ruim twee jaar hebben we van de hilarische columns van Lotte kunnen genieten. Elke maand trakteerde ze de lezeressen van Chicklit.nl op een kijkje achter de schermen in Lotte-land, waar je één ding gegarandeerd kon verwachten: humor. Haar leuke en opvallende schrijfstijl is zeker niet onopgemerkt gebleven: Lotte werd benaderd door een uitgeverij en heeft inmiddels twee heuse boeken op haar naam staan. Helaas komt aan al het goede een einde en zullen we na volgende maand afscheid van Lotte en haar rubriek Lotte schrijft… moeten nemen. Maar niet getreurd, de Lotte-trein naar succes dendert gewoon verder en we zijn ervan overtuigd dat we in de toekomst nog veel meer van haar zullen horen.

Zoals elk nadeel zijn voordeel kent, betekent het vertrek van Lotte wél dat er een plekje op Chicklit.nl vrij komt voor een nieuwe columniste. En dat zal sommigen van jullie misschien als muziek in de oren klinken... Hou je van schrijven, is Carrie Bradshaw je grote voorbeeld en heb je er altijd al van gedroomd om maandelijks een column over jouw gedachten, avonturen en belevenissen te schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Chicklit.nl zoekt namelijk een nieuwe columniste (op vrijwillige basis) die haar lezeressen iedere maand trakteert op een leuke nieuwe column.

Heb je hier wel oren naar? Stuur dan vóór 28 februari 2013 een motivatiebrief en voorbeeldcolumn van maximaal 500 woorden naar info@chicklit.nl (o.v.v. nieuwe columniste). Na de sluitingsdatum worden alle inzendingen bekeken en met elkaar vergeleken en wordt er door ons een shortlist van vier potentiële columnisten samengesteld. Daarna is het aan de bezoekers: zij kunnen tot 31 maart 2013 stemmen op hun favoriet. In de eerste week van april worden alle stemmen geteld en wordt er bepaald wie de nieuwe columniste van Chicklit.nl wordt. En misschien ben jij dat wel!

Lekker belangrijk!

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (9 stemmen)
 • Omschrijving:

  De veertienjarige Puck houdt van dansen, is verschrikkelijk eigenwijs en flapt er altijd van alles uit. Gelukkig kan ze het met iedereen goed vinden. Nou ja, met bijna iedereen… Met haar jazzdanslerares Lonneke namelijk niet. Dan wordt er op school een musical georganiseerd. Dit is voor Puck dé kans om mee te doen aan een dansoptreden. Tot ze hoort dat Lonneke de regie heeft. Lonneke is vastbesloten om Pucks plannen te dwarsbomen. Maar Puck zou Puck niet zijn als ze geen plan bedacht om alsnog de show te stelen! Terwijl Puck hard oefent voor de musical, schrijft ze grappige klaagbrieven naar Ola, Dream Cosmetics, Connexxion en andere bedrijven, vrolijkt ze de ernstig zieke mevrouw Reuzer op en probeert ze uit alle macht de jongen op wie ze verliefd is te ontlopen…

Meer info
 • Extra Informatie:

  - Maak kennis met Lotte:

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

 • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

 • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

 • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

 • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

 • Gezocht: recensenten

 • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

 • 10 x mooie quotes uit boeken

 • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

 • Recensie: The Fault in our stars

Zoek in artikelen