Opening Heleen van Royen pop-up store

Maandag 6 mei werd op spectaculaire wijze de Heleen van Royen pop-up store in Amsterdam geopend. Een feestelijke en unieke gebeurtenis, met onder andere een voordracht van Halina Reijn, een serenade van de band Rigby, een roofvogel en hartsvriendin Marlies Dekkers. Chicklit.nl was erbij en ontving een speciale VIP-editie van De hartsvriendin.

Met een heerlijk glas prosecco werden alle genodigde gasten verwelkomd in de tijdelijke winkel van Heleen van Royen. In het knusse pand aan de Warmoesstraat in Amsterdam zal de schrijfster de komende week, elke dag, haar nieuwe boek De hartsvriendin promoten.

Een winkel speciaal voor één auteur is zeer uniek, een grootste feestelijke opening mocht daarom niet ontbreken. Vanaf het balkon boven de winkel, droeg Halina Reijn een stukje voor uit De hartvriendin. Deze exclusieve preview van het boek werd gevolgd door een romantische serenade van de band Rigby. Net als de welbekende balkonscene uit Romeo en Julia, werd Heleen toegezongen door de jongens met het nummer Always You.


De officiële opening van de winkel werd gepresenteerd door de hartsvriendin van Heleen, Marlies Dekkers. “Heleen heeft in haar carrière laten zien, dat ze onderwerpen durft aan te snijden die schuren en die lastig zijn, daarom vind ik jou een heldin. Ik ben trots om je hartsvriendin te mogen zijn.” Na de lovende woorden van Marlies, vloog er een roofvogel naar de arm van Heleen, met een sleutel van de pop-up store. Met behulp van haar hartsvriendin werden de deuren van de winkel onder luid applaus geopend.

Alle genodigden ontvingen een VIP-editie van De hartsvriendin mét handtekening van Heleen van Royen en een super leuke goodiebag. Voor iedereen was er de gelegenheid een kijkje te nemen in de winkel. De rest van de week staat vol gepland met leuke activiteiten, signeersessies en lezingen in de pop-up store. Ook kunnen de bezoekers van de winkel voor de camera een stukje voorlezen uit De hartsvriendin. Al deze stukjes worden samengevoegd en elke dag geüpload op YouTube. Aan het eind van de week zal het volledige boek voorgelezen op YouTube staan.


De Heleen van Royen pop-up store is geopend van 6 t/m 12 mei en is te vinden in de Warmoesstraat 155, achter de Bijenkorf in Amsterdam.

De hartsvriendin

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (10 stemmen)
 • Omschrijving:

  Yvonne de Graaf leidt een huiselijk en overzichtelijk leven: ze is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Maarten, heeft twee tienerkinderen en een vrijwilligersbaan bij de Vogelopvang. Op Facebook heeft Yvonne 34 vrienden, maar in werkelijkheid beschouwt ze Mona als haar enige en beste vriendin. Wanneer Mona het op Yvonne’s veertigste verjaardag laat afweten, én ze een wel heel opmerkelijk cadeau krijgt van haar kinderen, verandert de zachtaardige Yvonne in een daadkrachtige vrouw die niet langer met zich laat sollen.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

 • Recensie: Dune

 • Winnaars Emmy Awards 2021

 • Recensie: Lucifer - seizoen 6

Gerelateerde artikelen

 • De 9 beste boekenplekken in Nederland

 • Let's Talk About Seks met Nicolette Kluijver!

 • Biostip: Mannenharten

 • Recensie: Keerzijde

 • Interview met de (jummie) mannen van Hartenstraat

Zoek in artikelen