• Home
 • Nieuws
 • Meer zelfvertrouwen? YourConfidenceDay™ BodieBoost!

Meer zelfvertrouwen? YourConfidenceDay™ BodieBoost!

Charlotte Willems bedacht een dieet waarbij snoepen móét en afslanken leuk wordt. Dat klinkt natuurlijk geweldig! Haar boek BodieBoost werd door velen - zowel vrouwen als mannen - dan ook zeer positief ontvangen. Het grote succes vroeg om een uitbreiding van het merk, wat vanaf nu werkelijkheid wordt: naast uiterlijke schoonheid en een gezond figuur kun je met BodieBoost nu ook werken aan je innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen. YourCofidenceDay™ BodieBoost is een feit! 


YourConfidenceDay™ is een organisatie die zelfvertrouwentrainingen organiseert in samenwerking met andere merken, waar op een toegankelijke, stijlvolle en leuke manier wordt gewerkt aan je zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Samen met BodieBoost organiseren ze een dag die geheel in het teken staat van innerlijke schoonheid en het boosten van je zelfvertrouwen. Innerlijke motivatie is een belangrijk onderdeel van een uiterlijke transformatie. YourConfidenceDay™ laat zien dat zelfvertrouwentraining niet saai, moeilijk en peperduur hoeft te zijn.

Wat kun je verwachten? Een gezellige dag met een vol programma, muziek, een (natuurlijk) gezonde lunch, een masterclass van Charlotte Willems en een toffe goodiebag. “Een BodieBoost YourConfidenceDay™ heeft als missie: making a small change in someone’s life en wil stimuleren dat je de beste versie van jezelf wordt. Hoe je over jezelf denkt, is een reflectie op je eetgedrag wat onbewust invloed heeft op jouw afslankproces. To start a journey the mindset needs to be okay, otherwise you will keep walking in circles (vreetbuien, negativiteit, dips, niet je doel bereiken, jojo-effect...). Het is fijn om daar voor eens en voor altijd mee af te rekenen. Deze dag geeft je de kans om de eerste stap te zetten uit deze cirkel," aldus Charlotte Willems.

De eerste volgende YourConfidenceDay™ BodieBoost editie is aanstaande zondag 26 mei. Wil jij erbij zijn? Bestel dan snel je ticket, want er zijn slechts 40 plekken beschikbaar per dag. Kijk voor tickets en meer informatie op: www.yourconfidenceday.com.

Meer weten over BodieBoost? Volg de blog van hoofdredactrice Melissa: BodieBoost: Bikiniproof mét cupcakes?

BodieBoost

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  BodieBoost is hét nieuwe dieet, waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! Slank en fit door het leven, dat is waar BodieBoost voor staat. Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid. Het is simpel en haalbaar. Het moet namelijk wel leuk blijven. En daar horen snoepen, een wijntje drinken en een patatje eten ook bij. Charlotte Willems, auteur: 'Talloze diëten; totale obsessie met mijn gewicht; woorden als calorieën, gewicht, dieet, vet en light; dat beheerste mijn leven! Nu heb ik een enorme struggle met mezelf overwonnen. De dieetoorlog is voor mij verleden tijd omdat ik een methode heb ontwikkeld die simpel en haalbaar is, en bovendien keuzevrijheid geeft.'

  De basis van BodieBoost zijn de 5 voedingsgroepen (families), waaruit je per dag 2 porties consumeert. Je krijft vaste weekmenu's bestaande uit ontbijt, lunch en tussendoortjes en je mag kiezen uit 7 recepten voor het avondeten. Na 10 weken heb je de BodieBoost-methode onder de knie en kun je je eigen dag- en weekmenu's samenstellen. Je krijgt de volledige vrijheid om de voedingsproducten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten te kiezen. Voedingsproducten die bij dezelfde familie horen, kun je flexibel met elkaar wisselen.

  - makkelijke te volgen weekmenu's
  - verplichte jokers voor een wijntje of iets lekkers
  - geen onderscheid tussen vet of mager, vol of light, volkoren of wit
  - ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar
  - recepten zijn snel en simpel te maken
  - gewoon lekker uit eten en op vakantie

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Bloedwraak - Marcella Kleine

 • Recensie: Lotgenoten - Sabrine Ingabire

 • Twisted Lies - Ana Huang

 • Koude harten - Gunnar Staalesen

 • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

Gerelateerde artikelen

 • Let’s Boost!

 • BodieBoost

 • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

 • Skinny weeks & wicked weekends (mét recept!)

 • Het resultaat: week 7

Zoek in artikelen