Happinez Festival 2013: beleef het mee!

Aanstaand weekend is het weer zover: het Happinez Festival. Van vrijdag 6 september t/m zondag 8 september is er van alles te doen. Er is een rijk aanbod aan lezingen, maar je kunt ook de hele dag door mediteren onder begeleiding, bekende schrijvers ontmoeten en genieten van verschillende muziekoptredens. Kom jij ook?


Lezingen en workshops
Uit het rijke aanbod in lezingen en workshops, kan je voor 2 lezingen reserveren. Ontmoet bijvoorbeeld je beschermengel met Lorna Byrne. Of krijg les in de liefde van psycholoog Vincent Duindam. Het volledige programma vind je op www.happinez.nl.

En verder... 
Op het festivalterrein vind je diverse kraampjes met mooie producten en lekker puur eten. Ook zijn er allerlei activiteiten waar je spontaan aan mee kunt doen. Er zijn verschillende auteurs aanwezig, die je kunt ontmoeten en je kan genieten van muziekoptredens. Beleef het mee en bestel snel je tickets! 

Een terugblik 
Benieuwd naar wat je te wachten staat? Bekijk een terugblik naar het succes van vorig jaar. 


Tickets bestellen
Het Happinez Festival vindt net als vorig jaar plaats in en bij Fort Voordorp in Groenekan. Een ticket  is geldig voor één dag en is inclusief toegang tot twee lezingen waarvoor je vooraf kunt reserveren. Als je nu een ticket koopt, krijg je binnen 2 werkdagen het reserveringsformulier toegemaild. Heb je een abonnement op Happinez? Dan krijg je korting op jouw ticket en het ticket voor een ander. Bestellen kan via: www.happinez.nl

Nieuwste artikelen

  • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

  • Recensie: Dune

  • Winnaars Emmy Awards 2021

  • Recensie: Lucifer - seizoen 6

Gerelateerde artikelen

  • Good food

  • Videorecensie: Ayurveda

Zoek in artikelen