• Home
 • Nieuws
 • Chicklit.nl doet verslag: première Smoorverliefd

Chicklit.nl doet verslag: première Smoorverliefd

Smoorverliefd belooft dé romantische feelgood movie van dit najaar te worden. Afgelopen maandag was de officiële première in het Circustheater in Scheveningen. Chicklit.nl was bij dit 'BN'er feestje' aanwezig en doet verslag. 
 
Celebs spotten
Naast de cast waren er veel BN’ers op dit red carpet event te vinden, waaronder DJ Erik de Zwart, (ex) GTST Soapies Guido Spek en Elle van Rijn, pianist Wibi Soerjadi, Celebrity verslaggever Maik de Boer, tv persoonlijkheden Britt Dekker, Ymke Wieringa, Marijke Helwegen en nog veel meer! De grote afwezigen van de avond waren Johnny de Mol, Manuel Broekman, Victor Löw en Pierre Bokma (die alle vier meespelen in de film).

 
Bloed, zweet en onderuit!
De avond begon rustig. Na het ophalen van onze perspassen wisten wij een top plek op de rode loper te bemachtigen tussen alle fotografen en filmploegen. Rond half acht kwam iedereen binnengedruppeld, begon de rode loper zich langzaamaan te vullen met de acteurs en andere genodigden en kon het duwen en trekken beginnen - want iedereen wil natuurlijk de beste foto’s hebben. Probeer dan maar eens rechtovereind te blijven staan op je ‘palen’ van 12cm! Dit bleek onmogelijk, met als resultaat: ik languit aan de rand van de rode loper. Wat een moment of shame! Eenmaal opgekrabbeld wisten wij een veilig plekje naast de cameraploeg van RTL Boulevard te bemachtigen en konden we naast wat foto's ook nog wat quotes uit de celebs peuteren.

Anna Drijver over de seksscènes in de film:
“Er is echt niks romantisch aan het opnemen van de liefdesscènes. Je moet overal rekening mee houden en tussendoor moet je ook nog denken: O ja, ik ben verliefd op jou!.” 
 
In de hoofdrol
Susan Visser was bijna te laat voor de première omdat ze autopech had. Ze kwam in een (veel te) oude Citroën naar de première. Diezelfde auto speelt, voor de oplettende kijker, ook een rolletje in de film. Ook was de Burgemeester van Den Haag, Jozias van Aartsen, bij de première aanwezig. De film Smoorverliefd speelt zich namelijk af in Den Haag en de Burgemeester heeft zelf ook een rolletje in de film, als bezoeker van een tentoonstelling.

 
Smoorverliefd
Chicklit.nl had Smoorverliefd al tijdens de perspresentatie mogen bewonderen, maar ook deze tweede keer verveelde de film niet. Ondanks dat de meeste recensies niet bepaald lovend zijn, zijn wij zeker enthousiast en fan! Dat lees je terug in onze eigen recensie.
 
Britt Dekker over de liefde:
“Liefde maakt absoluut blind! Ik ben wel eens verliefd geweest op iemand die de McDonalds heeft overvallen! Het is nu wel uit, omdat hij in de gevangenis zit…” 

Polder-Glamour
Na de film was er nog een afterparty in de foyer van het Circustheater met een DJ van Skyradio. De BN'ers vlogen je om de oren en het was erg leuk en gezellig. We hebben nog een klein dansje gewaagd en een drankje gedronken maar hielden het toen weer voor gezien. We moest de laatste tram nog halen. Dat is pas echte polder-glamour!

Nieuwste artikelen

 • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

 • Juice - Heleen van Royen

 • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

 • Eiland van de verloren meisjes - Alex Marwood

 • Recensie: Ehrengard: Forførelsens kunst

Gerelateerde artikelen

 • De feiten over daten in de bioscoop!

 • Mooie Movie Mannen part I

 • Adembenemende bioscopen waar elke filmfan moet zijn geweest

 • Biostip: The Hunger Games: Catching Fire {afgelopen}

 • Toffe nieuwe boekverfilmingen in 2014!

Zoek in artikelen