Mooie Movie Mannen part I

De zon heeft plaatsgemaakt voor donkere, sombere wolken en de warme dagen zijn ingewisseld voor regen en ‘temperatuurtje warm vest’. Niet echt om vrolijk van te worden dus… Maar wel ideaal weer om je voor de buis te nestelen (of een bezoekje te brengen aan de bioscoop) en jezelf op te warmen met heerlijke film hunks. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van deze mooie mannen?

De blik van Benja Bruijning (1983) doet menig vrouwenhart op hol slaan. Deze Nederlandse hunk kennen we natuurlijk uit de film Alles is Familie, waar hij de rol van kok Charlie de Roover vertolkt (zie foto). Zo'n man willen we toch allemaal wel in de keuken? Momenteel kun je Benja in de bioscoop bewonderen in de boekverfilming Hoe Duur Was de Suiker. Je hoeft de naam Channing Tatum (1980) maar te noemen en vrouwen krijgen spontaan een smachtende blik in hun ogen. Die dancemoves… zucht. Deze Amerikaanse acteur/danser/model heeft al veel films op zijn naam staan, maar wij kennen hem voornamelijk van zijn dancemoves in de films Step Up en Magic Mike (zie foto). Leuk weetje: deze laatste film is voor een groot deel gebaseerd op Channing’s eigen leven. Momenteel is hij in de bioscoop te bewonderen in de actiefilm White House Down.  
Leonardo DiCaprio (1974) heeft de jonge Jack Dawson (uit Titanic) inmiddels al ver achter zich gelaten, maar is hij er slechter op geworden? Nee, o nee. Integendeel! Zijn wat meer mannelijke looks staan hem goed. Je kunt Leonardo momenteel bewonderen in de boekverfilming The Great Gatsby, die afgelopen week op DVD en Blu-Ray verschenen is. Leo vertolkt in deze film de rol van Jay Gatsby (zie foto). Need we say more? Een foto zegt meer dan duizend woorden…   Johnny de Mol (1979) is acteur/DJ/programmamaker en ondernemer, die na jaren achter de schermen óp de televisie doorbrak met zijn rol van Sylvester Koetsier in de serie Goede tijden, slechte tijden. Vele films volgden, waaronder Valentino (zie foto) waarin hij de rol van David vertolkt. Het maakt ook eigenlijk niet uit wat hij doet, draagt of zegt, Johnny blijft een lekker ding! Momenteel is hij in de bioscoop te bewonderen in de film Smoorverliefd.   Acteur Josh Duhamel (1972) kennen we bijvoorbeeld van de tv-series All My Children en Las Vegas en natuurlijk als man van Fergie (op wie we totáál niet jaloers zijn, ahum). Ook speelde de - jummie - Josh in een aantal films, waaronder New Year’s Eve en de Nicholas Sparks verfilming Safe Haven, waarin hij de rol van Alex speelt (zie foto). Waar kunnen wij tekenen voor een veilige haven - in de armen van Josh?  
Bradley Cooper (1975) kennen we natuurlijk allemaal van de lach-je-rot-films The Hangover 1,2 & 3 - en een kater is volgens ons een stuk draaglijker als Bradley erbij is. Afgelopen jaar heeft Bradley echter ons hart gestolen met zijn rol van Pat in de film Silver Linings Playbook (zie foto), voor welke rol hij tevens genomineerd werd voor een Oscar in de categorie beste mannelijke hoofdrol.   Bij de vraag Nespresso, what else? denken we allemaal maar aan één ding: de heerlijke koffieman George Clooney (1961)! Ondanks zijn leeftijd van 52 jaar brengt hij nog steeds alle vrouwenhoofden op hol met zijn looks. Deze heerlijke acteur heeft inmiddels al meer dan dertig filmprijzen en nominaties op zijn naam staan. Je kunt bijvoorbeeld van hem genieten in de film The Descendants (zie foto), waar hij de rol van Matt King vertolkt. Momenteel is George in de bioscoop te beworderen in de film Gravity.  
Acteur Jude Law (1972) doet ons keer op keer smelten met zijn heerlijke Britse accent. What about you? Hij heeft in veel films gespeeld, waaronder Side Effects, waarin hij de rol vertolkt van psychiater Dr. Jonathan Banks (zie foto). Als elke psychiater er zo uit zou zien als Jude, dan zaten wij nu al bij de huisarts voor een verwijsbriefje!   Ok, dit is misschien niet zijn meest charmante foto, maar wie had gedacht dat Nicholas Hoult (1989), het sullige knulletje uit About a Boy op zou groeien tot zo’n knappe jongen. Die ógen… zucht. In de film Warm Bodies speelt Nicholas de rol van zombie R (zie foto) en er zullen nog vele filmrollen voor hem volgen…   The Notebook-acteur Ryan Gosling staat volgens ons standaard in mooie-mannen-lijstjes. En terecht! Deze acteur/producent/muzikant is naast The Notebook ook te bewonderen in films als Crazy, Stupid, Love en The Place beyond the Pines (zie foto). We kunnen niet wachten tot deze mooie man weer in de bioscoop verschijnt!  

Welke Mooie Movie Man doet jouw hart sneller kloppen?

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen