• Home
 • Nieuws
 • Lindsey Kelk ♥ Utrecht: rondvaart met fans

Lindsey Kelk ♥ Utrecht: rondvaart met fans

Ein-de-lijk was het zover: Lindsey Kelk kwam naar Nederland!! Chicklit.nl mocht 14 fans blij maken met een Meet & Greet op een rondvaartboot door de grachten van Utrecht. De boot was afgeladen met enthousiaste meiden, boeken, thee, koffie, gebakjes én natuurlijk Lindsey…!

Chicklit.nl  Lindsey
De redactie van Chicklit.nl reisde gisteren af naar Utrecht. Waarom? Lindsey Kelk was in town en Chicklit.nl ♥ Lindsey. Na een uurtje met haar gekletst te hebben, vertrokken wij met Lindsey richting de rondvaartboot waar een aantal nieuwsgierige fans van Lindsey ons al op stonden te wachten. Toen de groep niet veel later compleet was, gingen we aan boord en kon de rondvaart beginnen. 


Row your boat
Niet alleen de fans, maar ook Lindsey zag ontzettend uit naar de rondvaart. Tijdens het begroeten van de groep, kon ze het niet vaak genoeg zeggen: “Nou, we zitten op een boot. Had ik al gezegd dat we op een boot zitten? We zijn aan het varen in Utrecht, op een boot!”

Vragenvuur
Ondanks dat het buiten koud was, was het binnen op de boot lekker warm. Na een rondje koffie, thee én heerlijk gebak was het tijd om Lindsey het hemd van het lijf te vragen. Waarom ben je eigenlijk begonnen met schrijven? Wat vind je zo leuk aan het schrijven van boeken? En wat is jouw favoriete boek? Met veel plezier beantwoordde Lindsey alle vragen die zij op zich afgevuurd kreeg, ze genoot er zichtbaar van. 

Kelk-Quiz!
Nadat iedereen de gelegenheid had gekregen om gezellig met Lindsey te kletsen, was het tijd voor de ‘Wie-is-de-grootste-Lindsey-Kelk-fan-quiz'. Wij vroegen ons af: Hoe lang woont Lindsey eigenlijk al in Amerika? Hoeveel Ik hou van.. boeken zijn er? Het was duidelijk: de fans aan boord waren alleen échte fans, want de meeste vragen werden door iedereen goed beantwoord. Uiteindelijk werd toch bekend wie de allergrootse fan was, en zij werd getrakteerd op een chocolade-Sint. 


Hier tekenen graag...
Tot slot konden alle fans hun boeken laten signeren en dat waren er een hoop! Zij hadden namelijk van de uitgeverij Van Holkema & Warendorf Ik hou (nog steeds) van New York én Tess valt door de mand gekregen. Daarnaast hadden de meeste meiden óók nog een eigen collectie van huis meegenomen, die niet zonder krabbel van Lindsey mee naar huis mocht!

Hugs and kisses
Na het signeren liep de middag helaas op zijn eind. Nog een laatste groepsfoto, heel wat bedankjes en knuffels en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Iedereen was het unaniem met elkaar eens; het was een zeer gezellige en geslaagde middag! We ♥ Lindsey Kelk! 

Ik hou (nog steeds) van New York

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Angela Clark heeft eindelijk een ring om haar vinger en haar tijdschrift Gloss is een enorm succes. Maar ze werkt zich helemaal uit de naad en heeft nauwelijks tijd voor haar Alex – en dat terwijl hij helemaal klaar is voor de volgende stap: een baby. Angela twijfelt. Het is niet zozeer dat ze geen kinderen wíl, ze is er gewoon nog niet klaar voor. Dan staat haar jeugdvriendin Louisa ineens op de stoep met peuter Grace en een gebroken hart. Terwijl Jenny zich over Louisa ontfermt, moet Angela voor Grace zorgen, haar relatie met Alex zien te lijmen én Gloss draaiende zien te houden. En Angela zou Angela niet zijn als dat allemaal vlekkeloos verloopt...

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

 • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

 • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

 • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • 15 foto's die je niet zal begrijpen als je geen Pretty Little Liars fan bent

 • In gesprek met Myrthe van der Meer

 • Moeder-dochter interview met Betty en Mahtob Mahmoody

 • 10 redenen waarom Pretty Little Liars-fans super leuk zijn!

Zoek in artikelen