De nieuwe website van Chicklit!

Eindelijk is het dan zover: na maanden van denken, ontwerpen en creëren staat de nieuwe website online! Wij bij Chicklit.nl wilden graag een frisse wind door de website laten waaien. Met het nieuwe design willen wij nog groter worden en vrouwen van alle leeftijden aanspreken. Wij hopen dat jullie het net zo mooi vinden als wij!
 
Wat is er nieuw?
 
Meer!!
Meer boeken, meer films, meer series, meer acties, meer recensies en meer artikelen!
 
Leden
Als je je inschrijft op Chicklit.nl kan je nu nog meer doen op de site. Zo kan je alles beoordelen en recenseren. Dit is erg belangrijk voor ons. Want wij kijken naar jullie mening om de beste boeken en films te vinden. 
En op je eigen profiel kan je al je favorieten boeken gemakkelijk terug vinden in je online boekenkast. Zo kan je aangeven wat je nu aan het lezen of kijken bent. Of welke nog op je verlanglijstje staan. 
Klik HIER om je nu te registeren. 
 
Zoeken
Zoeken is nu nog makkelijker voor je gemaakt. Vind makkelijk al je boeken, films en series in onze database. En als je het juiste hebt gevonden kan je het gelijk bestellen via de link naar bol.com!
 
Genres
Zoals de meeste van jullie al weten is Chicklit.nl zeker niet alleen het genre chicklit. Chicklit.nl behandelt alle genres die vrouwen interesseren. Van Young Adult tot thrillers tot kookboeken, wij behandelen het allemaal. Daarnaast behandelen we ook verschillende genres als het op films en series aankomt!
 
Leesclub en Filmclub
We gaan weer beginnen met de Leesclub. Maar naast de Leesclub gaan we ook beginnen met een Filmclub. Houd de berichten in de gaten om je hiervoor in te schrijven.
 
Top 5-6
De Chicklit, film en Young Adult top 5 wordt de top 6. Leuk! Want dat betekent een extra tip voor jou!
 
Logo! 
Op social media hebben we ons nieuwe logo al uitgebreid laten zien maar eindelijk staat die ook duidelijk op de nieuwe website.
 
Reageren
En vergeet niet op alles te reageren. Zowel op de site als op onze social media! Want wij lezen graag jullie reacties en meningen!
 
Wat vind jij van onze nieuwe site?
 

Nieuwste artikelen

  • De monsterdokter 2: De beestachtige bedreiging - John Kelly

  • De grote race - Ruby Coene 

  • Het Zwarte Koninkrijk - Szczepan Twardoch 

  • Deze Young Adult boeken worden regelmatig verbannen 

  • Luna, Schaduw van de Maan - Lies Vervloet

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • De beste zomerboeken in 2021

  • Chicklit top-5: juni

  • Young Adult top-5: juli

Zoek in artikelen