Zoektocht naar columniste: de shortlist

De shortlist van de zoektocht naar een nieuwe columniste voor Chicklit.nl is bekend! Nadat wij met ons team alle mooie en leuke columns hebben gelezen hebben wij gekozen voor degene die het beste bij Chicklit past. En na de vele geweldige inzendingen hebben wij besloten om niet vier finalisten te kiezen maar zes! Maar nu is het aan jullie! Welke van de geselecteerde columns is je favoriet? Stem nu! 
 
Chicklit blijft maar uitbreiden en dat betekent meer plek voor mooie columns! En zo begon onze zoektoch naar een nieuwe columniste. Vele enthousiaste inzendingen volgden, en wij hebben ze allemaal met een grote glimlach gelezen. Want wat waren ze leuk en enthousiast! 
 
Nu, bijna twee maanden later, hebben we alle inzendingen bekeken en met elkaar vergeleken. En het blijkt dat we zoveel mooie inzendingen hebben gehad dat we hebben besloten om zes finalisten te kiezen! En van die zes finalisten zullen wij niet één maar de twee winnaars kiezen die de meeste stemmen hebben gekregen! Want wij kunnen jullie gewoon niet al deze prachtige verhalen ontzeggen.
 
Met heel veel moeite!! (lees: 10 keer alles overlezen en slapeloze nachten) hebben we de zes leukste columns uitgekozen en ligt het lot vanaf nu niet meer in onze handen. Want welke twee uiteindelijk écht onze nieuwe columnisten gaat worden, dat bepaal jij!
 
In het onderstaande document kun je de zes geselecteerde columns lezen. Daarna kun je tot en met 26 augustus 2015 je stem uitbrengen op jouw favoriet. Welke vind je het allerleukst of grappigst? Van welke columniste wil je maandelijks iets lezen? Op 28 augustus 2015 wordt bekend gemaakt wie de nieuwe columnisten van Chicklit.nl worden en welke gezichten je dus elke maand terug zal zien op de site.
 
Stemmen:
- Antwoord ons duidelijk met alleen het nummer van de column en de naam van je favoriet! Zie hieronder.
- Per persoon maar één stem mogelijk.
- Als er meerdere stemmen worden uitgebracht worden deze niet meegerekend. 
 
Column 1 - Wieke van Oordt
Column 2 - Yvonne van der Wal
Column 3 - Mariska Vermeulen
Column 4 - Marijke Vos
Column 5 - Katrien Van Effelterre
Column 6 - Annerien de Dreu

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Do Revenge

  • Elfenstof - Carrie Jones

  • Film & Serie Top 6: oktober 2022

  • Young adult top 6: oktober 2022

  • Fictie top 6: oktober 2022

Gerelateerde artikelen

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • Super koopje: e-book van Een weeffout in onze sterren

  • Boek van het Jaar 2013: stem op jouw favoriet!

  • Stem op het Boek van het Jaar 2011 en win!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

Zoek in artikelen