• Home
 • Nieuws
 • Let op Pretty Little Liars Fans! Season Finale details! (SPOILER ALERT)

Let op Pretty Little Liars Fans! Season Finale details! (SPOILER ALERT)

De season finale van Pretty Little Liars verscheen gisteren In Nederland op Netflix. We hebben hier allemaal zo lang op moeten wachten, en waren erg benieuwd naar het einde! Maar zelfs na de season finale, zijn er nog zoveel vragen onbeantwoord. Zoals, wie heeft Charlotte vermoord, en waarom? Het is allemaal nog onduidelijk, maar nu weten we in ieder geval dat Veronica Hastings state senator is! Hieronder vind je zes belangrijke details over de season finale.

1. Ezra en Aria zijn niet klaar met elkaar

Liam had geen ongelijk toen hij zich druk maakte over dat de twee exen samen zouden werken, want het enige wat er nodig was, was één enthousiaste opmerking van hun editor en Aria kustte haar oude liefde. Hierdoor tilde Ezra haar op, veranderde de kus al snel in een seks scene en... meer hoef ik denk ik niet te zeggen.

2. Hanna houdt nog steeds van Caleb

Oke, hoewel we dit allang doorhadden, heeft ze het hem nu eindelijk verteld. Hanna zei dat ze de verkeerde keuze gemaakt had tussen vriendje en carriére. Dit realiseerde ze zich al snel toen ze hun appartement in New York City had verlaten, maar toen ze terugkwam was hij al weg. Caleb reageerde met een extreem lieve, langzame kus. Hoewel hij diezelfde ochtend Spencers kontje aan het bekijken was, weet je toch dat hij nog gevoelens heeft voor Hanna.

3. Maar Spencer houdt ook van Caleb

Dit heeft ze hem even snel verteld toen hij onderweg naar buiten was voor het gestoorde A-moji plan, maar Caleb viel stil. Ze leek zich hier prima bij te voelen omdat hij haast had, maar nu het weer normaal was tussen hem en Hanna, who knows? Toby en Yvonne lopen nu ook op een dun lijntje, omdat Toby heeft gekozen om Spencer te helpen. Misschien zal Spoby dus ook een reunie krijgen.

4. Charlotte was geadopteerd door de DiLaurentis familie

Dit is waar dingen echt ontsporen, wat veel zegt over een aflevering waarin Caleb het wel een goed idee vindt om een elektrisch hek te bouwen waarvan hij de online instructies gebruikt. Het team vindt oude papieren in de Radley kelder die bewijzen dat Charlotte haar biologische moeder Mary Drake heet. Jessica DiLaurentis adopteerde het kind, en deed alsof Jason en Charlotte slechts een paar jaar scheelden, zodat niemand zich af zou vragen waarom ze even oud waren.

5. En Charlotte haar biologische moeder is niemand minder als Jessica’s identieke tweeling!

Het is oké, je mag in de war zijn. Toen Ali dacht dat haar pijnstillers haar lieten hallicuneren over de geest van haar moeder, zag ze eigenlijk haar moeders geheime tweeling met zombie make-up! Deze show is geweldig, hoe bedenken ze het?!

6. Ali's nieuwe man was verliefd op Charlotte en werkt nu samen met Mary Drake

Elliot is een vieze gluiperd en heeft de hele tijd samen gewerkt met Mary zodat ze opnieuw de controle kan krijgen over de Carissimi Group. Hij heeft ook meegewerkt aan het “Laten we Ali zichzelf in een psychiatrische opvang inschrijven” plan, waarvoor hij zich kleedde als een dode Detective Wilden.

Alles wat we nog niet weten:

Het hele Sara Harvey verhaal en wat ze hiermee te maken heeft, wie Charlotte heeft vermoord, en wat er gaat gebeuren met Hanna. In Hanna’s laatste scene wordt ze namelijk door de klokkentoren getrokken door een misschien niet eerder gezien figuur genaamd A.D. Dit persoon zal waarschijnlijk geen Elliot of Mary zijn, aangezien zij te druk bezig waren met het afhalen van de enge make-up en napraatten over wat Charlotte gewild zou hebben. Wie is A.D.? Kan je nou echt online een elektrisch hek leren bouwen? Zal Haleb of Spaleb overleven? We hopen dat dit in het volgende seizoen beantwoordt zal worden, en houden ondertussen ons hart vast.

Wij vonden het hele verhaal goed bedacht, maar op het einde nogal afgeraffeld. Het is jammer, omdat veel belangrijke dingen opeens snel gebeuren. Er wordt een hele korte tijd aan besteedt, waardoor je het gevoel hebt dat ze het einde niet erg serieus namen. Wat vinden jullie hiervan?

Bron: giphy.com

Nieuwste artikelen

 • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

 • Later als ik groot ben - Marian Keyes

 • Het Zijden Huis - Kayte Nunn

 • De vier windstreken - Kristin Hannah

 • Tokio voor altijd - Emiko Jean

Gerelateerde artikelen

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

 • Antwoorden op al je PLL vragen

 • 25 geheimen over Pretty Little Liars

 • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen