• Home
  • Nieuws
  • Ian Somerhalder onthult dat The Vampire Diaries gaat stoppen

Ian Somerhalder onthult dat The Vampire Diaries gaat stoppen

Vorige week vroegen we jullie al om de zakdoeken gereed te houden, want we brachten het verdrietige nieuws dat Kat Graham de serie zou verlaten. Nu vragen we je om een hele voorraad tissues aan te schaffen, want het einde van The Vampire Diaries is nu helaas toch echt in zicht. 

Hoewel we het niet willen toegeven, zagen we het einde van de serie al naderen. De ene na de andere The Vampire Diaries-ster kondigde aan de serie te verlaten. Het moment is nu toch echt daar dat de serie zal stoppen. Het is helaas geen akelige roddel. Ian Somerhalder, die de rol van Damon Salvator op zich nam, bracht het verdrietige nieuws naar buiten. Op Walker Stalker Con in Nashville liet Ian weten dat seizoen 8 het allerlaatste seizoen zal zijn. “We have decided to do one last season to really do the story justice. My role is shifting in the show and we have a lot to do.” 

Kunnen we hieruit opmaken dat ze de serie goed laten eindigen? En ook een andere vraagt rest ons nog. Een hele prangende vraag: Zal Nina Dobrev terugkeren? Natuurlijk zijn we blij als dit het geval is. Maar zal het betekenen dat Bonnie aan het einde van seizoen 8 dood zal gaan? We weten namelijk allemaal dat de slaapvloek waar Elena in verkeerd is gelinkt aan Bonnies leven. 

We hebben nog zoveel vragen waar we hopelijk in seizoen 8 antwoord op gaan krijgen! 

Zag jij het einde van The Vampire Diaries al aankomen?
Bron: inquisitr, giphy
Lees ook: De allernieuwste trailer van Fantastic Beasts and Where to Find Them

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

  • Heartbreaking: zo zou the Vampire Diaries in eerste instantie eindigen

  • Het is zeker! Nina Dobrev komt terug in Vampire Diaries!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen